Adres

Brugstraat 153
6131 AC Sittard

046-4580889
http://www.ecowave.com

Contactpersoon

Ecowave b.v.

Over Ecowave b.v.

Wat gebeurt er met de oude mobieltjes en tablets binnen uw bedrijf?

webkit-font-smoothing: antialiased !important;">Bent u als bedrijf op zoek naar een betrouwbare partner voor de verwerking van uw afgeschreven mobiele telefoons, tablets en notebooks? Een partner die er ook voor kan zorgen dat achtergebleven data op de juiste wijze wordt verwijderd? Iemand die u de zorg uit handen neemt en rekening houdt dat het past binnen uw “Corporate Social Responsibility” programma?

Of het nu gaat om één product, enkele tientallen of duizenden toestellen: Ecowave biedt concepten op maat om de stroom op een verantwoorde wijze te reguleren. We bieden zowel oplossingen voor eenmalige, als voor structurele retourstromen. Altijd gericht op duurzaamheid en natuurlijk 100% veilig.

Milieu
De producten worden met de grootste zorg verwerkt conform de Europese richtlijnen. Gestreefd wordt naar hergebruik van het hele product of onderdelen daarvan. Anders worden de producten volledig gerecycled om zo de kostbare grondstoffen terug te winnen voor hergebruik in nieuwe producten. Zo bent u er zeker van dat er geen schadelijke stoffen in het milieu terecht komen.

100% veilig
Natuurlijk is het belangrijk dat alle (bedrijfsgevoelige) data van de toestellen volledig wordt verwijderd. Ecowave biedt hiervoor diverse opties aan. Naast de standaard mogelijkheden van het terugzetten naar fabrieksinstellingen tot het gebruik van gecertificeerde tools (o.a. door NATO gebruikt) om de data te verwijderen, waarvan u per toestel een certificaat ontvangt.

Werkwijze
Samen met u bespreken we de huidige situatie en maken we een voorstel waarbij rekening wordt gehouden met de integratie binnen uw eventuele “Corporate Social Responsibility” programma.

  • Conform de WEEE richtlijnen van de Europese Commissie.
  • Gedetailleerde rapportage en track- en trace faciliteiten.
  • Marktconforme vergoedingen voor uw gebruikte toestellen.

Over Ecowave b.v.

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10
Sector:

MVO activiteiten

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.