Adres

Kantoren Hal 7
UTRECHT
Nederland
030 238 28 58
http://www.economicboardutrecht.nl/

Contactpersoon

Economic Board Utrecht

Over Economic Board Utrecht

De wereld om ons heen verandert sneller dan ooit en dat brengt grote uitdagingen met zich mee. Er is sprake van toenemende verstedelijking en vergrijzing. Natuurlijke hulpbronnen raken op en nieuwe technologische toepassingen zetten alles op zijn kop.

Hoe houden we de zorg betaalbaar en blijven we gezond? Hoe kunnen we snel nieuwe oplossingen vinden voor de energietransitie naar een groene en circulaire economie? Welke technologieën kunnen ons daarbij helpen?

Als Economic Board Utrecht (EBU) geloven wij dat deze uitdagingen ons economische kansen bieden. Wij helpen daarom bedrijven groene, gezonde en slimme business cases investeerbaar te maken. Business cases met oplossingen voor deze uitdagingen. Oplossingen die werken en werk creëren.

We zijn niet voor niets de meest competitieve regio van Europa!

Als EBU verbinden wij sectoren die elkaar nu nog onvoldoende vinden. In nieuwe coalities koppelen we bedrijven aan overheden en kennisinstellingen. Coalities met schaalbare initiatieven, die leiden tot nieuwe producten en diensten om het leven hier en elders Groener, Gezonder en Slimmer te maken. Initiatieven die zorgen voor groei, banen en marktaandeel voor het Utrechtse bedrijfsleven.

Get Connected
Wilt u meer weten, kunnen wij u ondersteuning bieden bij uw initiatief of wilt u aanhaken op een van onze bestaande initiatieven? Neem dan contact met ons op.

Doe mee, meldt u aan voor onze nieuwsbrief of neem contact op met een van onze domeinmanagers.

Over Economic Board Utrecht

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10

MVO activiteiten

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.