Adres

De Bloemendaal 15
'S-HERTOGENBOSCH

073 633 94 96
http://www.ecodrive.eu

Contactpersoon

ECOdrive B.V.

Over ECOdrive B.V.

Sinds 1997 ontwikkelt ECOdrive innovatieve en hoogwaardige producten voor de automotive branche. ECOdrive wil wereldwijd een toonaangevende speler worden in duurzame actieve fleetmanagementtoepassingen die veilig, economisch en ecologisch rijgedrag bevorderen. Duurzaamheid, doelmatigheid en inventiviteit lopen als een rode draad door de ambities van ECOdrive.


ECOdrive is een intelligente rijgedragstimulator die op uw specifieke omstandigheden kan worden afgestemd. Uniek aan deze techniek is dat de maximumsnelheid, de acceleratie en het toerental per versnelling kunnen worden aangepast. Het resultaat? Uw chauffeurs rijden rustiger en dus veiliger. Met ECOdrive wordt er optimaal gebruikgemaakt van het motorvermogen van het voertuig. De ECOdrive geeft sturing aan uw vermogen en draagt zorg dat er alleen meer vermogen wordt geleverd op de momenten dat het nodig is.

Met de ECOdrive kiest u voor beheerst en gecontroleerd rijgedrag. De ECOdrive werkt samen met het elektronische gaspedaal in uw voertuig. Bestuurders met een incorrecte beheersing van het gaspedaal worden door de ECOdrive actief gecorrigeerd in hun rijgedrag.

 

Voor meer informatie: http://www.ecodrive.eu/nl

Over ECOdrive B.V.

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10
Sector:

MVO activiteiten

- Implementeren "Het Nieuwe Rijden"

- CO2-reductie en engergiebesparing door lager brandstofverbuik
- Advisering CO2-Prestatieladder/ duurzaam wagenparkbeheer

- Veiligheidsverhoging door verbeteringen in het rijgedrag te creëren onder bestuurders

- Actief ingrijpen bij bestuurders met een incorrecte beheersing van het gasbepaal om daarmee de gestelde duurzaamheidsnormen structureel te kunnen waarborgen.

Voor meer informatie over de MVO activeiten van ECOdrive volgens ISO 26000: http://www.ecodrive.eu/nl/mvo

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.

Organisatie nieuws