Adres

Holwerderweg 25
9101 PA DOKKUM
Nederland
0519-228228
http://www.dvc.nl

Contactpersoon

Dokkumer Vlaggen Centrale

Over Dokkumer Vlaggen Centrale

Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij de Dokkumer Vlaggen Centrale kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi.

En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!

Over Dokkumer Vlaggen Centrale

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
11 t/m 100

MVO activiteiten

Is maatschappelijk verantwoord ondernemen ook één van uw speerpunten? Kies dan voor een product van PETFLAG bij DVC. Als enige bedrijf ter wereld leveren wij vlaggen en promotiedoeken gemaakt van petflessen. Het PET plastic wordt gesmolten en omgezet naar meters lang draad waar we onze doeken mee weven: de basis van een duurzaam PETFLAG product. Het witte doek krijgen wij op rol binnen en bedrukken wij met uw eigen ontwerp. Zo ontstaat uw eigen, duurzame vlag of reclamedoek, gemaakt van gerecyclede petflessen. Een vlag, spandoek, beachvlag, megadoek of indoorbanier: alles is mogelijk!

Bekijk onze animatie over de productie van het PETFLAG doek

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.