Adres

Parallelweg 16
5931PM Tegelen
Nederland
+31 77 3262000
http://www.dings.nl

Contactpersoon

Dings Kartonnages B.V.

Over Dings Kartonnages B.V.

Wij ontwerpen en produceren in eigen huis verpakkingen van vouwkarton, massiefkarton en minigolfkarton. We zijn de grootste producent in de Benlux van bierviltjes.

Eerlijke, voedselveilige en innovatieve verpakkingen is waar we voor staan. We geloven in lange termijn relaties. In meer dan 50 jaar zijn we als familiebedrijf uitgegroeid tot een full service kartonnagebedrijf en grootste bierviltjes producent van de Benelux. Met veel passie en plezier ontwerpen en produceren we op maat gemaakte en full colour bedrukte verpakkingen van vouwkarton, massiefkarton en golfkarton. Met onze focus op duurzaamheid helpen we klanten hun verhaal te vertellen. We bieden oplossingen voor bakkerijverpakkingen, snackverpakkingen, drankverpakkingen, cadeauverpakkingen, bloemenverpakkingen, e-commerce verzendverpakkingen, food- en non-food verpakkingen en displays.

Wij zijn BRC-IoP, ISO 14001, FSC en ISO 26000 gecertificeerd.

Bezoek ook onze websites: www.dings.nl,    www.bierverpakkingen.nl,    www.webretailverpakkingen.nl   en   www.viltjes.nl 

Over Dings Kartonnages B.V.

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
11 t/m 100

MVO activiteiten

Wij doen wat we beloven! Een interne, gouden regel die er al jaren voor zorgt dat wij een kerngezond bedrijf zijn met een lange termijn focus. We luisteren, vragen en onderscheiden ons door de grote snelheid en flexibiliteit waarmee we van concept tot levering komen. Een offerte heeft u bij ons binnen 24 uur. Als organisatie én met onze kartonnen verpakkingen en bierviltjes willen we de laagste milieu impact en grootste maatschappelijke bijdrage leveren. Hiervoor hebben we heldere MVO-doelstellingen geformuleerd: 100% groene energie, 0% afval, 100% veilige chemie en duurzame aantrekkelijkheid van onze medewerekers. Dings Kartonnages, het duurzaamste kartonnage bedrijf van Nederland.

Resultaten MVO MAPS

20 februari 2017

MVO Strategie & beleid

MVO Bedrijfsprocessen

MVO Thema’s

Ambitie2020