Adres

Kerkstraat 15
4845 EC WAGENBERG
Nederland
076 5930094
http://www.dfcgrootverbruik.nl

Contactpersoon

DFC Grootverbruik

Over DFC Grootverbruik

Totaalleverancier voor scholen, bedrijven en instellingen van koffie/thee, koffieapparatuur, dranken, zoetwaren, reinigingsmiddelen, reinigingsapparatuur, hygienisch papier, toiletgroepinrichting, naambedrukte artikelen en EHBO artikelen, waarbij de produkten en leveranciers zijn getoetst op MVO.Naast de levering  van de produkten is ook training van het gebruik van b.v. professionele reiniging onze extra service. DFC Grootverbruik opereert regionaal in Brabant waarbij wij relatie met onze klanten en leveranciers hoog in het vaandel hebben staan.

Over DFC Grootverbruik

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10

MVO activiteiten

  • Regionaal leverancier; door het leveringsgebied (west-brabant) te beperken vanuit een centraal punt is toelevering minder belastend voor milieu.
  • Leveren van producten van leveranciers die ook het MVO hoog hebben staan, zoals:  Coca Cola Enterprises, Fair Trade, Douwe Egberts en Friesland Foods.
  • Ondersteunen van De Stichting Even iets Anders dan een Ander door een spaarprogramma voor klanten te hebben opgesteld. Deze producten worden gemaakt door mensen met een verstandelijke handicap en de opbrengst gaat ook naar deze stichting.
  • Relatiegeschenken en kerstpakketten betrekken van de stichting Goede Doelen Pakketten, ook deze worden vervaardigd door mensen met een verstandelijke handicap en de opbrengst gaat naar diverse goede doelen, zoals Voedselbank Nederland.
  • Adviseren van afnemers over het gebruik van professionele reinigingsmiddelen die minder belastend zijn voor het milieu, o.a. door doseersystemen waardoor overdosering dus belasting van het milieu wordt voorkomen. De focus voor de toekomst ligt op het constant zoeken naar producten die minder belastend zijn voor het milieu.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.