Adres

Nijverheidscentrum 2
Zevenhuizen

0180637637
http://www.dekkerzevenhuizen.nl

Contactpersoon

Dekker Zevenhuizen bv

Over Dekker Zevenhuizen bv

Dekker Zevenhuizen B.V. is opgericht in 1930 en al jarenlang toonaangevend in de Nederlandse woonmarkt. Het meer dan tachtig jaar oude familiebedrijf is gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige materialen tot maatwerkbladen voor de keuken en badkamer.

Inmiddels is ruim 30% van alle keukens die jaarlijks verkocht worden, voorzien van de producten van Dekker.

 

Daarnaast levert Dekker aanverwante producten zoals meubilair en vensterbanken, en is het partner van architecten en interieurdesigners bij speciale projecten (hotels, kantines, ziekenhuizen, enz.).

Het aanbod van bladmaterialen is breed, en omvat Toplaminaat®, Greenpanel®, graniet, composietsteen, glas, Keramiek XL®, rvs, massief hout, beton, terrazzo en LG Hi-Macs®. Naast dit maatwerk biedt Dekker ook een uitgebreid assortiment keuken- en badkameraccessoires van zowel de bekende A-merken als het eigen merk Lavanto®. Ze onderscheiden zich sterk in kwaliteit en design.

Maatwerk van Dekker herkent u dan ook aan de strakke hoekverbindingen, de vrijwel naadloos geïntegreerde spoelbak en de perfecte afwerking met (luxe) randlijsten. Als marktleider in maatwerkbladen staat Dekker Zevenhuizen niet alleen garant voor betrouwbare kwaliteit, het zet ook de trends. De onderneming ontwikkelt voortdurend nieuwe werkbladdecors die het interieur een modieus en stijlvol aanzien geven.

Over Dekker Zevenhuizen bv

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
101 t/m 250
Sector:

MVO activiteiten

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor Dekker een vanzelfsprekendheid. Het zal dan ook niemand verbazen dat het 80 jaar oude familiebedrijf zich heeft aangesloten bij MVO Nederland, de kennis- en netwerkorganisatie die ondernemers inspireert en stimuleert om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

 

 

Als partner van MVO Nederland draagt Dekker actief bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Niet alleen binnen het bedrijf, maar ook extern. Met de ondertekening van het manifest heeft Dekker namelijk onderschreven dat bij alle bedrijfsbeslissingen wordt gestreefd naar een zorgvuldige balans tussen people, planet en profit, en dat er wordt gestreefd naar een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Bovendien wordt bij de inkoop van producten en diensten sterk gelet op sociale en milieuaspecten.

 

Voor Dekker zijn die uitgangspunten niet nieuw. Het bedrijf is voortdurend op zoek naar duurzame materialen. De belangrijkste grondstof van de maatwerkbladenspecialist, namelijk multiplex en Greenpanel®, is 100% afkomstig uit Europese kweekbossen. Het zoeken naar milieuvriendelijke alternatieven voor de meer belastende materialen is verankerd in de strategie, en vormt een van de belangrijkste agendapunten van de directie. Daarnaast zijn er veel concrete maatregelen getroffen om energie te besparen en CO2-uitstoot te verminderen, zoals zo kort mogelijke aanvoerlijnen, automatische aansturing van energieverbruikende apparaten, lichtsensoren en afvalscheiding.

 

De volgende stap is het aanpassen van de besturing van de stofafzuiginstallatie, zó dat alle elektromotoren automatisch minder toeren gaan maken als er minder zuigkracht wordt gevraagd. De verwachte energiebesparing bedraagt maar liefst 200.000 kWh per jaar.

 

Dekker heeft MVO Nederland toegezegd dat het periodiek nieuwe mvo-doelen zal formuleren en eerlijke, heldere informatie te verstrekken over de vorderingen.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.