Adres

Ceintuurbaan Noord 170
9301 NZ Roden
Nederland

https://defibtech.nl/

Contactpersoon

Defibtech Nederland

Over Defibtech Nederland

Defibtech Nederland is de exclusieve importeur van de betrouwbare Defibtech AED’s. Met wereldwijd meer dan 300,000 duurzame AED’s in het veld, is Defibtech een betrouwbaar merk dat zich onderscheidt door haar toewijding om zoveel mogelijk levens te redden met de meest ontwikkelde medische technologie. Door constante innovatie levert Defibtech Nederland gebruiksvriendelijke AED’s die uiterst robuust zijn, waardoor de overlevingskans bij een hartstilstand sterk toeneemt. U kunt bij ons terecht voor het kopen, huren of leasen van een Defibtech AED, waarbij wij ook het onderhoud van de AED verzorgen.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.defibtech.nl

Over Defibtech Nederland

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10
Sector:

MVO activiteiten

Mensenlevens redden door middel van innovatie en ondersteuning zijn de primaire doelen van Defibtech Nederland. Deze doelen gaan hand in hand met MVO ondernemen. De meest innovatieve MVO ontwikkeling, betreft het op afstand bewaken van een AED door DefibCom. DefibCom is een door Defibtech Nederland ontwikkelde technologie die het mogelijk maakt om de AED 24/7 op afstand te monitoren.

De AED wordt geplaatst in een slimme AED-wandbeugel die via het KPN-netwerk in verbinding staat met het Defibtech Nederland Service Centre. De AED wordt vervolgens continue gecontroleerd op aanwezigheid en status (omgevingstemperatuur, luchtvochtigheid en de vervangingsdatum van onderdelen).

Door deze inzage worden de elektroden en batterijen pas vervangen wanneer dat nodig is en niet preventief bij het jaarlijks bezoek van een onderhoudsmonteur. Dit resulteert in een besparing op de levensduur van vervangingsonderdelen.

Zo zorgt Defibtech Nederland ervoor dat een electode of batterij pas wordt vervangen wanneer hij helemaal leeg is. Met het implementeren van de DefibCom wandbeugel worden de vervangende onderdelen vervolgens opgestuurd,  i.p.v. dat iemand jaarlijks langs komt rijden voor een onderhoudsbeurt.

Dit resulteert in een forse afname in CO2 uitstoot, aangezien de onderhoudsmonteurs daardoor minder kilometers per jaar maken.

het onderhoud wordt volledig papierloos verricht wat een besparing van print- en papierkosten oplevert. Daarnaast heeft Defibtech Nederland geïnvesteerd in software, waardoor de onderhoudsbezoeken efficiënter worden gepland. Dat resulteerde een beperking van een bijna 30% op het aantal te rijden kilometers.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.

Organisatie nieuws