Adres

Planetenplein 15
2024 TJ Haarlem
Nederland
0641049271
http://www.schrijverij.nl

Contactpersoon

De Schrijverij

Over De Schrijverij

Al zo'n vijfentwintig jaar werk ik als freelance redacteur en tekstschrijver, waarvan het grootste deel van de tijd onder de naam De Schrijverij. Maar ik doe meer voor u dan alleen het schrijven van interviews, achtergrondverhalen, nieuws- of persberichten en blogs of columns (al dan als ghostwriter). U kunt me ook inschakelen voor tekst- en communicatieadvies. En dankzij mijn samenwerking met verschillende goede professionals op het vlak van fotografie, vormgeving en conceptontwikkeling kan ik ook een totaalproduct leveren in de vorm van een website, magazine of brochure.

Ik kan u helpen met het publieksvriendelijk maken van wetenschappelijke of anderszins complexe teksten en zorg voor pakkende content voor uw website, (bedrijfs)magazine of andere uitgaven.

Heeft u al een tekst maar is die nog niet van de gewenste kwaliteit? Als schrijfcoach of (eind)redacteur zorg ik ervoor dat u trots kunt zijn op uw publicaties.

 

Over De Schrijverij

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
1

MVO activiteiten

Sinds halverwege het eerste decennium van deze eeuw ben ik me steeds meer gaan bezighouden met de vraagstukken rondom klimaatverandering, duurzaamheid, voedsel, milieuvervuiling en circulaire economie. Niet alleen probeer ik zo veel mogelijk over duurzaamheid te schrijven en te lezen, ik hou me sinds kort ook bezig met de ontwikkeling van een basistraining over duurzame ontwikkeling voor leerkrachten in het primair onderwijs, in opdracht van de gemeente Haarlem. 

Ook in mijn dagelijks leven speelt duurzaamheid vrijwel altijd een rol in mijn keuzes.

Zo reis ik bij voorkeur met de trein, draag alleen nog duurzaam geproduceerde of tweedehands kleding, eet ik biologisch (en meestal vegetarisch)  en doe ik vrijwilligerswerk als voorlichter van Greenpeace en in het EcoTeam van de EcoSchool van mijn jongste zoon. 

Resultaten MVO MAPS

6 juni 2018

MVO Strategie & beleid

Organisatie nieuws

Organisatie aanbiedingen