Adres

Swalm 20
3068 LH ROTTERDAM
Nederland
010-4205127
http://www.csngroup.nl

Contactpersoon

CSN Hygienics B.V.

Over CSN Hygienics B.V.

Waarom CSN Hygienics B.V. Goede voorzieningen voor hygiëne weerspiegelen respect, waardering en zorg voor uw klanten en voor uw medewerkers. CSN Hygienics B.V. heeft meer dan 20 jaar ervaring op dit gebied. Wij leveren onder andere papieren handdoeken,toiletpapier,zeep,en een breed scala aan dispensers. Verder bieden wij ook een volledig servicepakket voor dameshygiëne,luchtverfrissing,toiletbrilreiniging,droogloopmatten,thee-en glasdoeken. Meer nog, voor al deze producten beheren wij graag uw voorraad. Wij zorgen ervoor dat uw spullen altijd klaar liggen, u grijpt nooit meer mis.
En is er iets onverhoopt toch niet in orde, wij zijn altijd snel ter plekke. Deze service verzorgen wij voor u landelijk,tot in de werkkast ! Waarom kiezen relaties voor CSN Hygienics B.V.: • Automatisch voorraadbeheer sanitaire artikelen (handdoeken,toiletpapier,zeep,enz) • Geen investering in nieuwe dispensers • Eigen dames hygiëne service • Eigen luchtverfrisser service • Eigen schoonloop matten service • 1 servicemedewerker voor afleveren producten,service dameshygiëne,service luchtverfrissers (24 transportbewegingen minder per jaar) • Per kwartaal management rapportage verbruik ( weet exact wat er per maand/kwartaal/jaar wordt verbruikt binnen uw bedrijf) • Garantie verbruik ( betaal een vast bedrag per maand ) • Altijd gegarandeerd uw spullen voorradig

Over CSN Hygienics B.V.

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10
Sector:

MVO activiteiten

CSN Hygienics B.V. kijkt bij de keuze van producenten grondstoffen, productontwerpen, verpakkingen en distributiesystemen niet alleen naar economische- en functionele aspecten, maar ook naar de gevolgen voor het milieu.

CSN Hygienics B.V. & Van Houtum

Over Van Houtum:
Van Houtum B.V. is al 75 jaar een zelfstandige producent van hygiënepapier en een koploper op gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het bedrijf kenmerkt zich door een natuurlijk en diepgevoeld respect voor mens en milieu.
De producten en diensten worden uitsluitend aan de business to business markt geleverd via o.a. schoonmaakbedrijven en vakgroothandel aan verschillende segmenten zoals bedrijfskantoren, horeca, recreatie, ziekenhuizen, scholen en industrie. Middels unieke service garanties is het bedrijf een betrouwbare en betrokken partner voor haar klanten.
Van Houtum ontwikkelt innovatieve concepten voor betere toilethygiëne en toiletbeleving met uitzonderlijke milieuprestaties. Deze concepten worden ondersteund met een assortiment toiletpapier, papieren handdoekjes, poetspapier, etc. die met innovatieve washroom inrichtingen hun weg naar de gebruiker vinden.
Al het hygiënepapier is gemaakt van 100% recycled papier en de productie processen voldoen aan strenge milieucriteria. Het hygiënepapier is gecertificeerd volgens FSC-recycled en ECO-flower. Daarnaast beschikt Van Houtum als eerste tissueproducent ter wereld over een nieuwe generatie hygiënepapier die volledig biologisch afbreekbaar is zonder schadelijke sporen in het milieu achter te laten. Zowel het productieproces als het hygiënepapier is gecertificeerd volgens de Cradle to Cradle criteria.

CSN Hygienics B.V. & SCA (Producent van de aangeboden producten van Tork)

Duurzaam ondernemen staat centraal bij SCA. Een scala aan economische, milieu- en sociale aspecten wordt hierbij in ogenschouw genomen.

SCA onderscheidt zich van haar concurrenten als natuurlijk leider en dat ziet u terug in veilige productieprocessen, grondstoffen efficiënt verwerken, verantwoord bosbeheer & vezelbereiding en energiebesparende maatregelen. In deze context dragen onze Tork producten bij aan verbeterde prestaties, hygiëne en het streven naar een betere kwaliteit van leven.

Wij hebben een holistische kijk op onze producten en de impact hiervan op het milieu. Vanaf het moment dat de bomen worden geplant, gevolgd door de processen in de fabrieken die leiden tot een eindproduct tot het verwijderen hiervan. We noemen dit ook wel de Levens Cyclus Analyse (LCA).
U kunt ons beleid bestuderen en zelf ontdekken wat dit in detail betekent voor Tork producten en hoe wij binnen SCA werken als het gaat om milieu.

Het is dan ook geen toeval dat het Wereld Natuur Fonds SCA heeft uitgeroepen tot het groenste tissue producerende bedrijf ter wereld!

Houtvezel is onze basisgrondstof en dit is één van de meest geschikte ruwe grondstoffen voor hergebruik en recycling. Ongeveer 70% van het materiaal in onze Europese tissue producten bestaat uit gerecyclede vezels.

People : SCA (producent van Tork) respecteert de fundamentele rechten van de mens
en zal zich bij haar activiteiten laten leiden door de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens van de Verenigde Naties.
SCA ondersteunt en respecteert het beschermen van mensenrechten binnen haar invloedssfeer, in het bijzonder het uitbannen van dwang- en kinderarbeid, en zal dit als
criterium hanteren bij het selecteren en onderhouden van haar relaties met leveranciers en onderaannemers.

CSN & automatisch voorraadbeheer
In tegenstelling tot veel andere service verleners verzorgt CSN Hygienics voor al haar klanten automatisch voorraadbeheer.
Op deze manier worden er 3 transportbewegingen per maand per locatie minder uitgevoerd .
Tijdens het bezoek van de servicemedewerker word de voorraad aangevuld, dameshygiëne en luchtverfrisser service uitgevoerd,en waar nodig de schoonloop matten verwisseld.
Alle bestelbussen zijn uitgerust met een minder milieubelastende Euro1 motor.

CSN & Dames hygiëne
CSN gebruikt bij de maandelijkse wisseling van haar dameshygiëne boxen geen schadelijke chemicaliën , maar volledig biologisch afbreekbare enzymen.

CSN & Luchtverfrissers
CSN gebruikt uitsluitend luchtverfrisser vullingen die geuren elimineert en de ruimte fris maakt, zonder CFK of ozonafbrekende stoffen.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.