Adres

Baron van Nagellstraat 136M
3771 LL BARNEVELD

0342-427090
http://www.crmpartners.nl

Contactpersoon

CRM Partners BV

Over CRM Partners BV

CRM Partners is toonaangevend op het gebied van consultancy, learning services, beheer en projecten op basis van Microsoft Dynamics CRM. CRM Partners loopt voorop op het gebied van kennis van dit platform. Die reikt verder dan de technische aspecten alleen. Ook kennis van bedrijfsprocessen en branchespecifieke toepassingen zijn belangrijk bij de inrichting van een CRM-systeem. We zetten business consultancy in om te zorgen dat CRM volledig geïntegreerd wordt in de bestaande bedrijfsvoering én om de klantgerichtheid van een organisatie te vergroten.


Onze oplossingen voorzien in generieke en branche specifieke toepassingen voor financiële dienstverlening, ledenorganisatiesen Agri. We hebben ruime ervaring met grote nationale en internationale CRM-projecten. CRM Partners heeft een groot aantal wereldwijde implementaties bij multinationals succesvol afgerond. Enkele van onze klanten zijn ABN AMRO, Reaal Verzekeringen, VNO NCW, KNMG,FME-CWM , Bayer, Nutreco, Maandag, Berenschot.

CRM Partners is Microsoft Certified Gold CRM Partner en lid van de Presidents Club van Microsoft Dynamics. We werden in 2011 benoemd tot de Microsoft Inner Circle (top 60 Dynamics partners wereldwijd).

Over CRM Partners BV

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
11 t/m 100
Sector:

MVO activiteiten

CRM Partners wil duurzaam ondernemen volgens de principes van de drie P’s: People, Planet en Profit. Dit beleid betekent kortweg dat er in de besluitvorming een goede afweging wordt gemaakt tussen de consequenties van verschillende keuzes vanuit economisch, ecologisch en sociaal perspectief. Een oplossing die past binnen de bedrijfscultuur en goed is voor de maatschappij, de ideale balans tussen beiden. Een duurzamer bedrijf worden. Dit betekent dat we verspilling willen tegengaan, goed willen zorgen voor de medewerkers, talenten optimaal willen benutten, en een betrouwbare partner willen zijn voor onze klanten, leveranciers en overige stakeholders. We willen een bijdrage leveren aan een betere wereld. En al met al willen we dat CRM Partners een nog leuker bedrijf wordt om voor te werken, ofwel The Great Place To Work.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.