Adres

Coenecoop 125
2741PJ WADDINXVEEN
Nederland
0182 682300
http://www.complex.nl

Contactpersoon

Complex e-techniek bv

Over Complex e-techniek bv

Complex E-techniek B.V. is een erkend duurzaam installatiebedrijf dat oplossingen biedt op het gebied van elektrotechniek,beveiliging,ICT,telecom en energiebesparing. De vraag van onze opdrachtgever is daarbij het uitgangspunt. Wij denken graag met hen mee over de juiste oplossing voor technische vraagstukken waar zij verder mee kunnen. Binnen ons gehele productfolio is energie-,kostenbesparing en gebruiksgemak onze leidraad. Complex biedt de klant onderhoudscontracten aan op maat toegesneden op haar eigen wensen en eisen. Respect voor onze collega`s ,onze opdrachtgevers ,de installaties die wij voor hen mogen maken en natuurlijk het milieu vinden wij van groot belang.

Wilt u meer weten over ons bedrijf en of wij iets voor u kunnen betekenen aarzel dan niet contact met ons op te nemen. vriendelijke groet Ron Toussaint PS www.complex.nl voor een snelle kennismaking.

Over Complex e-techniek bv

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
11 t/m 100
Sector:

MVO activiteiten

Onlangs zijn wij partner geworden van MVO Nederland.Zij zijn in onze ogen dé nationale kennis- en netwerkorganisatie die ondernemers inspireert en stimuleert om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.Wij ondersteunen deze ambitie en zijn bereid hieraan zowel binnen ons bedrijf als extern daaraan actief bij te dragen. Naast een financiele gezonde bedrijfsvoering zorgen wij goed voor onze medewerkers en voor onze klanten. Wij gaan voor langdurige samenwerkingsrelaties, waarbij wij oog hebben voor de wederzijdse belangen. Respect voor elkaar en voor de leefomgeving is voor ons een essentiële waarde. In alle aspecten van onze eigen bedrijfsvoering proberen wij duurzaamheid te incorporeren. Dat leidt er onder meer toe dat wij scherp letten op de herkomst en de wijze van fabriceren van de materialen, die wij inkopen. We hebben roetfilters aangebracht op onze service-wagens en proberen orders te groeperen, zodat er minder kilometers gereden hoeven te worden. Ook scheiden wij al onze gebruikte materialen, voordat ze worden afgevoerd. Een groot deel daarvan kan worden hergebruikt. Complex draagt ook bij aan de leefkwaliteit in de regio Gouda. Zo ondersteunen wij onder meer het behoud van diverse historische panden in de binnenstad van Gouda en zijn wij sponsor van een aantal lokale sportverenigingen die de financiele donaties goed kunnen gebruiken om hun begroting weer rond te krijgen.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.

Organisatie nieuws