Adres

Tweelingenlaan 85
7324 BL APELDOORN
Nederland
055-5190474
http://www.companyfits.nl

Contactpersoon

Company Fits

Over Company Fits

Sterke merken verdienen fashion, geen standaard werkkleding, maar moderne workwear die past. Functionaliteit? Natuurlijk! Maar design en uitstraling maken de identiteit en het echte onderscheid.

Company Fits heeft jarenlange kennis en expertise op het gebied van mode en textiel. Wij leveren passend maatwerk voor bedrijfskleding, waarbij naamsbekendheid, herkenbaarheid en representatief gekleed personeel de sleutelwoorden zijn.

Over Company Fits

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10

MVO activiteiten

Duurzaam en verantwoord ondernemen begint zo dicht mogelijk bij jezelf. Company Fits spant zich in door middel van grotere bewustwording goed om te gaan met het verbruik van materialen en energie. Zo maken wij gebruik van groene stroom en spaarlampen, worden zaken als toners, papier en ander afval gerecycled en hergebruiken wij verpakkingsmaterialen. In het kader van MVO op arbeidsgebied bied Company Fits bijvoorbeeld continue stageplaatsen voor het beroepsonderwijs.

Wij zijn ervan overtuigd dat bij ons zakendoen in andere landen de verantwoordelijkheid hoort om goede arbeidsvoorwaarden maximaal na te streven. Op onze productielocaties in het buitenland wordt volgens strikte richtlijnen gewerkt. Meer hierover kunt u nalezen in de CSR declaration Company Fits, onze internationale MVO verklaring. Hierdoor waarborgen wij de hoogst haalbare werkomstandigheden voor de medewerkers, de best mogelijke voorzieningen, bijvoorbeeld op medisch gebied en kunnen wij onze producten op een duurzame manier produceren. In deze dynamische markt, waar met vele schakels en op vele locaties gewerkt wordt, is constante alertheid essentieel voor het behalen van onze doelstellingen.

..

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.

Organisatie nieuws