Adres

Bijdorp-West 39
2992 LC BARENDRECHT
Nederland
0180-691491
http://www.compacon.nl

Contactpersoon

Compacon bv

Over Compacon bv

Algemene informatie: Een aantal van onze relaties noemt ons specialisten in aandacht, sommigen zien in Compacon dé creatieve sparringpartner voor gerichte promoties. Weer anderen beoordelen ons als onverwacht verrassend. Wij zien onszelf als een bedrijf met enthousiaste professionals, die op doeltreffende wijze actie, verrassing en aandacht bij uw doelgroep teweeg brengen. Een creatieve geest, plezier en professionaliteit maakt ons onderscheidend op het gebied van premiums en promoties.
Missie en visie Compacon wil een toonaangevende professional zijn in de promotionele industrie, door ontwikkeling, productie en levering van innovatieve premiums en promotionele artikelen die aansluiten bij de vraag van onze opdrachtgevers. Kwaliteit en onderscheidend vermogen zijn hierbij uitgangspunt. Plezier in wat we doen speelt een belangrijke rol, net als de zorg voor maatschappij en milieu. Nieuwsgierig? Kijk op www.compacon.nl

Over Compacon bv

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
11 t/m 100

MVO activiteiten

Eén van de criteria waar onze leveranciers aan moeten voldoen is het aanvaarden en ondertekenen van onze Code of Conduct. Zeker bij onze leveranciers in het Verre Oosten zorgen wij ervoor dat deze Code of Conduct de norm is en dat zij respecteren en uitvoeren hetgeen door hen is ondertekend.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.