Adres

Lodewijk van Deyssellaan 18
2182 VP HILLEGOM
Nederland
06 54216202
http://www.cees.nu

Contactpersoon

Cees Projectmanagement

Over Cees Projectmanagement

Cees Project & Quality Management adviseert en begeleidt bedrijven bij het implementeren en onderhouden van het MVO en Duurzaamheidsbeleid en van managementsystemen die voldoen aan de geldende wet- en regelgeving, ISO normeringen en duurzaamheidsbegrippen. Lees verder

MVO Impuls is onderdeel van Cees Projectmanagement. MVO Impuls maakt het verschil tussen MVO/duurzaam denken en het daadwerkelijk doen. Wij geven een impuls aan het in de praktijk brengen van het MVO beleid middels een praktische begeleiding met kennis en inzicht. MVO Impuls helpt MVO waarmaken. Lees verder

Over Cees Projectmanagement

Type organisatie:
(MVO)Adviesbureau
Aantal medewerkers:
1

MVO activiteiten

Cees Project & Quality Management en MVO Impuls onderschrijven vanaf de start het belang van Maatschappelijk Verantwoord en Duurzaam Ondernemen. De verantwoordelijkheid voor mens, maatschappij en milieu neemt een belangrijke plaats in bij de beslissingen die worden genomen en handelingen die worden uitgevoerd. In de uit te voeren projecten worden de drie P's van People, Planet en Profit betrokken.

In de bedrijfsvoering wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met mens en milieu. Zo wordt gebruik gemaakt van 100% groene stroom en gas (zonder kernenergie) en getracht de CO2 footprint zoveel mogelijk te beperken. Bij aanschaf van middelen wordt gekeken naar de meest energiezuinige en duurzame oplossingen.

Doel is om bij te dragen aan een beter samenleving, beperking van de footprint en vermindering gebruik natuurlijke grondstoffen. Dit met oog op het open laten van kansen op een leefbare planeet voor de generaties die na ons komen.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.