Adres

Brabantlaan 2
5216 TV 'S-HERTOGENBOSCH
Nederland
073 6815 815
http://www.canon.nl/duurzaamheid

Contactpersoon

Canon Nederland N.V.

Over Canon Nederland N.V.

Canon Nederland is sinds de oprichting in 1937 een toonaangevend leverancier op het gebied van Digital Imaging en Informatie Technologie, voor zowel particulieren als bedrijven. De activiteiten van Canon in Nederland richten zich op twee duidelijk onderscheidende markten: 

- Business Imaging: producten en diensten op het gebied van print- en documentmanagement voor kantoor- en productieomgevingen

- Consumer Imaging: foto- en videoapparatuur, printers, scanners, faxen en All in One's voor consumenten en professionele fotografen

 

Ons duurzaamheidsbeleid is gebaseerd op onze bedrijfsfilosofie Kyosei: samenleven en samenwerken voor het algemeen belang. Binnen ons duurzaamheidsbeleid richten we ons op drie speerpunten: milieu, maatschappij en bedrijfsvoering.

Milieu: we streven er continu naar om de milieubelasting te beperken en richten ons daarbij op de drie stadia van de levenscyclus van een product, te weten: de productiefase, de gebruiksfase en de recycle fase.

Maatschappij: wij bieden onze medewerkers een goede omgeving om te kunnen werken en zich te kunnen ontplooien. Ook ondersteunen wij diverse maatschappelijke initiatieven en organiseren wij de Canon vrijwilligersdagen.

Bedrijfsvoering: wij ondernemen op een eerlijke en verantwoorde wijze, zijn gecertificeerd conform het milieumanagementsysteem ISO14001 en streven duurzame economische groei na.

Over Canon Nederland N.V.

Type organisatie:
Grote (internationale) onderneming
Aantal medewerkers:
500+

MVO activiteiten

Een greep uit onze MVO activiteiten:

- Klimaatneutraal printen
- Toner Cartridge Recycling Programma
- Factory Produced New Models en 2nd Life modellen
- Levenscyclusbenadering
- Canon Vrijwilligersdagen
- Canon Care Programma
- Ondersteunen maatschappelijke organisaties zoals Fonds Slachtofferhulp
- Vitaliteitsessies
- Sustainability Week

Voor meer informatie ga naar: www.canon.nl/duurzaamheid

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.