Adres

Monnikevenne 4
1141RK MONNICKENDAM
Nederland
0299743543
http://www.bureaumvo.nl

Contactpersoon

Bureau MVO

Over Bureau MVO

Spreekt u graag met een communicatiepartner die is ingevoerd in maatschappelijk verantwoord ondernemen, en op de hoogte is en blijft van de ontwikkelingen en innovaties? Dan bent u bij Bureau MVO aan het juiste adres.

Bureau MVO maakt duurzame initiatieven zichtbaar en zorgt dat mensen ook daadwerkelijk gaan deelnemen en/of gaan reageren. Dat doen wij voor (semi-)overheid, non-profit organisaties en het bedrijfsleven.

Wij denken als partner van onze opdrachtgevers mee over de communicatie rond MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) en daaraan gerelateerde onderwerpen, en voeren acties en campagnes uit.

Bureau MVO is gespecialiseerd in marketing- en communicatiediensten voor duurzame en innovatieve organisaties die behoefte hebben aan een ingevoerde en betrokken communicatiepartner.

Wij onderhouden een netwerk bestaande uit organisaties en contacten die werken aan verandering op diverse gebieden.
Zoals onder meer sociale innovatie, duurzame inzetbaarheid, circulair ondernemen, duurzame innovatie, duurzame mobiliteit, corporate social responsibility en maatschappelijk betrokken ondernemen.

Mede door dit netwerk van organisaties die elkaar versterken kan Bureau MVO rekenen op veel inhoudelijke kennis, strategische partners, goodwill, en een kwalitatief uitstekend communicatiebereik.

Bureau MVO helpt organisaties die communiceren over maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en gericht zijn op participatie en interactie met stakeholders, zorgt voor nieuwe inspiratie en eventueel nieuwe contacten, en neemt desgewenst het gehele projectmanagement uit handen.

Lees wat anderen over ons zeggen op de homepage van deze website.

Waarvoor kunt u bij Bureau MVO terecht? Kijk daarvoor bij onze diensten.

 

 

Over Bureau MVO

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10

MVO activiteiten

Het adviseren van maatschappelijke organisaties en non-profit organisaties over marketing en communicatie. Bijvoorbeeld voor het werven van vrijwilligers, het genereren van gratis publiciteit.
Het regelmatig zonder kosten adviseren van startende sociaal-maatschappelijke initiatieven. Het actief contact zoeken met en bijdragen leveren aan lokale duurzame initiatieven. Het opzetten van duurzame en maatschappelijk betrokken samenwerkingen tussen o.a. overheid en non-profit organisaties, zorg en bedrijfsleven, vrijwilligersorganisaties en media, en meer.

Resultaten MVO MAPS

8 oktober 2015

MVO Strategie & beleid

MVO Bedrijfsprocessen

MVO Thema’s