Adres

Keizersgracht 452
Amsterdam

(0)20 685 37 47
http://www.babbels.com

Contactpersoon

Branding a Better World

Over Branding a Better World

Branding a Better World maakt duurzame communicatie voor duurzame merken en voor merken die duurzaam willen zijn. Wij geloven dat je met creatieve communicatie mensen in beweging krijgt en wij bewegen ze graag de duurzame kant uit.

Branding a Better World creëert vanuit de essentie van het merk en vertaalt dit naar vernieuwende, opvallende en inspirerende communicatieconcepten. Altijd met het doel mensen aan merken te verbinden. Met onze communicatieconcepten hebben we de ambitie om duurzame bedrijven en merken te laten groeien. Op die manier dragen wij samen, beetje bij beetje, bij aan een mooiere en betere wereld. Vandaar ons credo: Branding a Better World, one campaign at a time.
 

Over Branding a Better World

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10

MVO activiteiten

Branding a Better World is van mening dat maatschappelijk verantwoord ondernemen voor elk bedrijf is weggelegd. Wat doen wij op het gebied van maatschappelijk ondernemen?
 

Duurzaam op kantoor
Ook intern dragen wij ons steentje bij aan een duurzame wereld. We rijden met Greenwheels, drinken fairtrade koffie en halen onze biologische lunch bij de buurtboer. Ons drukwerk is van gerecycled papier en we maken zo veel mogelijk gebruik van ecologische producten en eerlijk verahandelde spullen.

B Inspired
Om het jaar goed te beginnen, organiseren wij elk jaar in januari een inspirerende lezing in onze kerk. Het doel van deze sessie is, om mensen te inspireren vanuit versschillende invalshoeken waarbij je zelf de correlatie kan leggen met je eigen situatie. Zowel zakelijk als prive.
 

MVO Nederland
Wij zijn lid  van MVO Nederland. Het nationale kennisinstituut en de nationale netwerkorganisatie voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Als lid van MVO Nederland neemt een onderneming de verantwoordelijkheid voor de effecten van haar bedrijfsactiviteiten op mens en milieu.
 

Kinderen verdienen kansen
Elk jaar investeren wij in een goed doel. Daarin hebben we een voorliefde voor kinderen, want zij zijn de toekomst en tegelijkertijd het meest kwetsbaar. Dit jaar investeren wij niet in geld, maar in kennis. Dit doen wij door educatieve lessen en colleges te geven op scholen.
 

Voorgaande stichtingen waar Branding a Better World een bijdrage aan geleverd heeft zijn:
 

• Jongeren Cultuurfonds Amsterdam

• Pimp my village

• Stichting Ghanasi

• Biba Miho

• Tobeworldwide

• Stichting ALS

• Alpes d'Huzes

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.