Adres

Prins Bernhardstraat 74
3466 LV Waarder

06 33106484
http://www.bosleds.nl

Contactpersoon

BosLeds

Over BosLeds

Verkoop van en advies m.b.t. duurzame verlichting. BosLeds is gespecialiseerd in verlichting voor kantoren, sportzalen, rundveestallen, fabriekshallen, wooncomplexen en overige utiliteitsgebouwen. In onze adviezen houden wij rekening met alle aspecten van licht en verlichting. Belangrijke onderwerpen zijn daarbij terugverdien tijden, arbo aspecten, licht beleving, daglicht en energiebesparing. Wij geven advies op maat. BosLeds levert zowel led lichtbronnen als armaturen. Verder leveren wij alle toebehoren, zoals kabels en aanwezigheidsdetectoren. Wij kunnen zowel adviseren bij bestaande bouw als bij nieuwbouw.

U heeft bij ons de keuze of u de installatie overlaat aan onze installatie partner, uw eigen installatie partner of uw eigen technische dienst. Belangrijk onderdeel van het adviestraject is een projectcalculatie. U ziet hierin niet alleen de terugverdientijd en de TCO, maar o.a. ook uw besparing op de CO2 uitstoot.

Over BosLeds

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
1

MVO activiteiten

BosLeds is vanaf het moment van oprichting direct gestart om bij alle beslissingen de MVO aspecten zwaar mee te laten wegen. De elektronische bedrijfsmiddelen zijn energiezuinig, de website draait in het groenste datacenter van Nederland. Wij gebruiken papier van FSC hout dat voldoet aan de hoogste groene normen. Wonen en werken doen wij in hetzelfde pand, waar met zorg diverse verduurzamingen zijn doorgevoerd. BosLeds zoekt telkens partners die verantwoord ondernemen en BosLeds stimuleert alle partners om hierin nog een stapje verder te gaan. Wij ondersteunen diverse lokale maatschappelijke initiatieven. Wij helpen onze klanten om hun verlichtingsinstallatie te verduurzamen en dragen ook op anderen vlakken verbeterpunten aan indien ons iets opvalt wat duurzamer kan. De producten die wij voeren worden vooraf aan strenge duurzaamheidscriteria onderworpen. Wij streven er altijd naar de meest duurzame oplossing in onze maatwerkadviezen op te nemen. Daarbij is ook veel aandacht voor de elektrische eigenschappen en de kwaliteit van het licht. Wij geven veel aandacht aan het voorkomen van verblinding, het toepassen van licht met de juiste samenstelling, het tegengaan van flickering, het verkrijgen van een goede lichtverdeling in de ruimte en het behalen van het juiste lichtniveau.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.

Organisatie aanbiedingen

Bron: BosLeds