Adres

Tennesseedreef 17
UTRECHT

030 288 2488
http://www.bosgroep.com

Contactpersoon

Bos Installatiewerken / Dakbedekkingen Utrecht

Over Bos Installatiewerken / Dakbedekkingen Utrecht

STERK IN DUURZAME OPLOSSINGEN

 

Bos is multidisciplinair in installaties en daken voor de woningbouw en utiliteit. Wij zijn klimaat-, sanitair- en daktechnisch installateur. En verzorgen voor u de aanleg, renovatie en onderhoud van kwalitatieve en duurzame installaties en daken.

 

Bos Installatiewerken: waterleiding- en gasinstallaties, sanitair, legionellapreventie, centrale verwarming, zonneboilers, warmtepompen, warmteterugwinning, ventilatie, brandblusinstallaties, hemelwaterafvoersystemen en riolering.

 

Bos Dakbedekkingen: PV zonnepanelen, groendaken, zonne-energie systemen, energiedaken, dakisolatie en diverse soorten dakbedekking, zoals kunststof, bitumen, koper, leien, shingles en dakpannen, lood- en zinkwerk. Vakmanschap, kwaliteit, veelzijdigheid en duurzaamheid zijn onze speerpunten.

Over Bos Installatiewerken / Dakbedekkingen Utrecht

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
11 t/m 100
Sector:

MVO activiteiten

Een zorgvuldige balans tussen people, planet en profit: - het specialiseren in energiezuinige, milieu- en gezondheidsbesparende installaties en diensten; - het bevorderen van de vitaliteit, inzetbaarheid en ontwikkeling van de medewerkers; - duurzaam en verantwoord inkopen van produkten en diensten; - voortdurend zoeken naar nieuwe kansen op het gebied van duurzame produkten en diensten.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.