Adres

Nieuwekade 9
3511 RV UTRECHT
Nederland
030 2305 915
http://www.bopinc.org

Contactpersoon

BoP Innovation Center

Over BoP Innovation Center

Het BoP Innovation Center (BoP Inc.) is initiator en aanjager voor het Nederlandse bedrijfsleven om effectief te werken volgens het Base of the Pyramid-principe. BoP Inc. stimuleert en ondersteunt bij het ontwikkelen van producten en diensten vóór en mét de bijna 4 miljard mensen die minder dan 2 dollar per dag te besteden hebben, de zogenoemde Base of the Pyramid (BoP). 

Werken volgens het BoP-principe zorgt voor een win-win-win situatie: Er wordt toegang gecreëerd tot nieuwe markten, innovaties komen op gang  en armoede wordt teruggedrongen.

Het BoP Innovation Center biedt ondersteuning, om van business strategieën in ontwikkelingslanden een succes te maken. Het centrum krijgt hiervoor steun van haar strategische partners: Global Compact Network Netherlands, RSM Co-CreationandInnovation Lab, TNO, Wageningen UR, ICCO, SNV en een groeiend aantal bedrijven wereldwijd.


De thema's waar het BoP Innovation Center zich op richt zijn: inclusieve ondernemingsstrategieën (met oog voor mens en milieu); wat is de marktvraag? (SocialEmbeddedness); opschaling en nieuwe financieringsvormen.


Ga voor meer informatie naar de
 website van het BoP Innovation Center of volg BoP Inc. op twitter.

 

 

Over BoP Innovation Center

Type organisatie:
Kennis- of onderwijsinstelling
Aantal medewerkers:
11 t/m 100

MVO activiteiten

..

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.