Adres

Lloydstraat 7B
3024EA Rotterdam
Nederland
010-4767899
http://www.boerenjongens.net

Contactpersoon

Boerenjongens

Over Boerenjongens

hét ei leggen

Een ei is een vreemd ding. Het wordt ten eerste niet gebruikt waar het voor bedoeld is. Hoort er niet iets uit te kruipen in plaats dat we het 4 minuten in kokend water stoppen? Nog vreemder: de kwestie wie er nou eerder was: de kip of het ei. Helemaal vreemd; mensen die dagelijks eieren leggen. Wij dus. We brengen al onze creativiteit, kennis, kunde en enthousiasme in stelling om hét ei te leggen. Met dat ei willen wij het verhaal van jou of je bedrijf - oftewel je merk- zo goed mogelijk vertellen. Zijn wij een creatief communicatiebureau? Ja. Op onze manier dan wel. Dus recht voor zijn raap, doelgericht, onderzoekend en altijd verrassend. Weten hoe we dat doen? Lees dan hier verder...

 

 

 

 

 

Over Boerenjongens

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10
Sector:

MVO activiteiten

Commercieel-maatschappelijke communicatie is een trend die inmiddels door het moderne ondernemen is omarmd, maar het kan in veel gevallen veel effectiever. Want de spelregels voor communicatie waarbij winstdoelstellingen én maatschappelijke relevantie samengaan pakken net even anders uit. De consument is tegenwoordig mondiger en erg goed geïnformeerd. Valse of vage beloften worden niet geloofd. Het gaat meer dan ooit om transparantie, persoonlijke betrokkenheid, authenticiteit en breed informeren. Eigenlijk de manier waarop veel non-profit organiaties ook communiceren.

Aan de andere kant zijn de spelregels om commercieel te overleven juist goed van toepassing op non-profit instellingen zoals goede doelen. Vaak is die communicatie heel ééndimensionaal, met het risico dat de consument zijn belangstelling verliest. Veel mensen herkennen zich erin ‘afgestompt’ te zijn door alle negatieve berichten over honger, milieu en oorlog. De commercie zal daarentegen altijd oog hebben voor de behoefte van de consument en zich onderscheidend willen opstellen. Het levert communicatie op die creatiever, spannender en effectiever is.

Wij kunnen deze twee werelden samen brengen.

Resultaten MVO MAPS

7 juli 2017

MVO Strategie & beleid

MVO Bedrijfsprocessen

MVO Thema’s