Adres

Heksekamp 33
5301 LX ZALTBOMMEL
Nederland
0418-541800
http://www.blycolin.com

Contactpersoon

Blycolin Textile Services B.V.

Over Blycolin Textile Services B.V.

Van oorsprong is Blycolin een bedrijf dat zich specialiseert in het verhuren/leasen van linnengoed voor hotels, restaurants en horecagelegenheden. Als dienst wordt linnengoed (tafellinnen, badlinnen en hotellinnen) verhuurd, gewassen en wordt de voorraad beheerd (controle, verbruik en vervanging). Bijzonder aan Blycolin tov andere aanbieders in de markt is dat zij voornamelijk werken met partner wasserijen ipv met eigen wasserijen. Deze keuze wordt bewust gemaakt om zo een hoger kwaliteitsniveau te kunnen realiseren en om, voor met name de internationale klanten, een flexibele dienstverleningen te kunnen bieden. Internationale hotelketens willen één partij die in alle (m.n.

Europese) landen de linnenservice voor hen verzorgt. Dat is wat Blycolin verkoopt als USP.

Over Blycolin Textile Services B.V.

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
11 t/m 100

MVO activiteiten

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Voor ons is het een noodzakelijke vanzelfsprekendheid. Om bij te dragen aan een beter milieu. Aan het welzijn van mensen en een gezonde samenleving. Daarvoor ondertekenden wij de principes en richtlijnen van ISO 26000. Met deze officiële internationale richtlijn bevestigen wij dat MVO rotsvast is verankerd in ons beleid. En dat wij de MVO-kernthema’s ook actief en praktijkgericht uitvoeren.

De dimensies waarin wij MVO-actief willen en kunnen zijn
MVO is een breed begrip. Blycolin fileert dat tot de dimensies waarin wij actief zijn, en waarin wij bijdragen kunnen en willen leveren. Zodat wij optimaal bereiken wat wij voor ogen hebben. Wij onderscheiden in onze onderneming vier dimensies.

Mensen en hun welzijn
U en onze mensen. Mensen die waar dan ook ter wereld hun steentjes bijdragen aan onze producten en diensten. Onze zakelijke partners en leveranciers. En alle anderen.

Ondernemen voor en in de samenleving
Initiatieven nemen en uitvoeren die bijdragen aan maatschappelijke zekerheden en gezonde progressie daarin.

Duurzaam inkopen
Door zoveel mogelijk bij te dragen aan verantwoorde grondstoffen en productieprocessen en er mede voor te zorgen dat mensen in de hele keten fair worden behandeld.

Zorg voor milieu
Wij doen alles binnen onze mogelijkheden aan het reduceren van de milieubelasting door onze product-dienst-combinatie in de complete cyclus van inkoop tot met recyclen tot een niveau dat gezonde toekomstperspectieven heeft.

Code of Conduct
In ons doel MVO en duurzaam inkopen zo breed mogelijk door te voeren, werken wij ook uitsluitend samen met leveranciers die daarin een bewust en actief beleid voeren. Vast onderdeel van de overeenkomst die wij met hen aangaan, is onze Code of Conduct. Wij zijn daarin standvastig. Niet ondertekenen, betekent geen samenwerking met ons!

Samen met u
Wij realiseren ons dat MVO een levend proces is, dat telkens leidt tot nieuwe inzichten en oplossingen. U kunt hierover verder lezen op onze website: http://www.blycolin.com/nl/mvo-duurzaam.html en op de site van MVO Nederland onze zelfverklaring downloaden. Wij werken voortdurend aan duurzaamheid. Het liefst samen met u. Want uw ideeën nemen wij graag mee in ons streven groei te combineren met een duurzame manier van werken. U bent welkom om daar met ons over verder te praten welkom@blycolin.com voor een afspraak!

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.