Adres

J.P. Broekhovenstraat 16
8081 HC ELBURG
Nederland
0525 687306
http://www.biohorma.nl

Contactpersoon

Biohorma BV

Over Biohorma BV

Biohorma is dé specialist in natuurlijke (genees)middelen. Met als grootste merk A.Vogel. Het bedrijf is toonaangevend op het gebied van natuurlijke gezondheidsvoorlichting en (genees)middelen. Met aandacht voor mens en natuur gemaakt. Elk product ondersteunt de gezondheid op haar eigen, unieke wijze. Het doel blijft echter gelijk: mensen gezond houden of weer maken. En wij zijn ervan overtuigd dat de natuur daarvoor in veel gevallen de meest effectieve bron is. Met 140 medewerkers in Nederland (Elburg) en België (Lummen) houden we ons bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van de geneesmiddelen en gezondheidsproducten.

Het unieke van Biohorma is dat wij het hele productieproces in huis hebben. Letterlijk van plant tot klant. Biohorma is onderdeel van de Bioforce AG groep (Zwitserland). De complete Bioforce AG groep levert natuurlijke zelfzorgmiddelen aan (bijna) de hele wereld.

 

 

 

Over Biohorma BV

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
101 t/m 250
Sector:

MVO activiteiten

Biohorma Het Vitaalste Bedrijf van Nederland?

Biohorma is verkozen tot Het Vitaalste bedrijf van Gelderland en is in de race voor de titel Het Vitaalste bedrijf van Nederland. Ben jij nieuwsgierig naar onze aanpak op Vitaliteit? Neem dan contact met ons op. Je wordt dan uitgenodigd voor een inspirerende bijeenkomst met praktische tips om Vitaliteit ook binnen jouw organisatie te stimuleren.

Ken je onze aanpak al en ben je enthousiast? Support ons dan met jouw stem! De komende twee weken gaan wij de strijd aan met de andere provinciale winnaars voor de titel ‘Het Vitaalste Bedrijf van Nederland 2018’. Tot 15 november kan je stemmen.

Duurzaamheid als tweede natuur

Voor Biohorma is de natuur de basis van alles wat we doen. Letterlijk, want we maken hoogwaardige natuurlijke geneesmiddelen en gezondheidsproducten van verse, ecologisch geteelde planten. Hierdoor worden en blijven onze klanten op een natuurlijke manier gezond. Van plant tot klant dus.
Als geen ander zijn we ons bewust van de impact die menselijk ingrijpen heeft op onze leefomgeving en ons welzijn. Daarom zoeken we al sinds onze oprichting naar het ideale evenwicht tussen ecologische, economische en sociale belangen. Zo tuinieren we vanaf de start in 1955 zonder kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen, bestaat een groeiend deel van het wagenpark uit elektrische auto’s en halen we een deel van onze stroom uit zonne-energie. Met de P van People zit het ook goed. Veel medewerkers zijn al jarenlang bij ons en dankzij hun tevredenheid hebben we het predicaat ‘Topwerkgever’ gekregen.
Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen is dus niets nieuws voor ons. Wat wel nieuw is, is dit sociaal jaarverslag. Een transparant en inspirerend document waarin we duidelijk laten zien waar we voor staan en wat we al doen. En een goede basis voor ons duurzaamheidsbeleid voor de toekomst. Want het kan altijd beter. Verwacht van ons geen rigoureuze ommezwaai, maar nog bewustere keuzes die door het hele bedrijf gedragen worden. Zo proberen we, samen met onze medewerkers, stakeholders en partners, de wereld een stukje mooier te maken. Helpt u ook mee?

Het beleid rondom Duurzaamheid heeft de overkoepelende visie “Verantwoord en maatschappelijk ondernemen is onze tweede natuur” meegekregen.
De doelen zijn als volgt geformuleerd:
• Duurzaamheid zit in het DNA van Biohorma
• Consumenten ervaren A.Vogel als een duurzaam merk
• Stakeholders ervaren Biohorma als een duurzame organisatie
• Biohorma is CO2 neutraal in 2020

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.

Organisatie nieuws