Better Places

Over Better Places

Better Places is gespecialiseerd in individuele verre reizen op maat. Wij brengen je rechtstreeks in contact met reisexperts over de hele wereld. Je hebt direct heel persoonlijk contact. Zij kennen hun land door en door en hebben ruime ervaring in het organiseren van maatwerk reizen. Wij selecteren onze partners op kwaliteit en respect voor de natuur en de bevolking. Ook ter plaatse staat persoonlijk contact voorop.

Over Better Places

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10
Sector:

MVO activiteiten

Wij geloven dat toerisme de wereld een beetje mooier kan maken mits het op een verantwoorde manier gebeurt. Er zijn zoveel mooie plekken op de wereld en reizen is de perfecte manier om mensen te ontmoeten en je blik op de wereld te verruimen. Wij werken met lokale reisexperts en betrekken waar mogelijk de lokale bevolking bij je reis.  Zo heb jij een authentieke ervaring en de mensen daar hebben inkomsten.

Wij compenseren de CO2 -uitstoot van al onze reizen. Better Places compenseert niet alleen het landarrangement wat je bij ons boekt maar ook de uitstoot van de vlucht die nodig is om je bestemming te bereiken. Zo kun je met een gerust gevoel op reis. http://www.betterplaces.nl/compenseren-van-co2-uitstoot/

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.