Adres

Spoetnik 50
3824 MG AMERSFOORT
Nederland
0341-263010
http://www.beelen.nl

Contactpersoon

Beelen Groep B.V.

Over Beelen Groep B.V.

De Beelen Groep is een succesvol Nederlands bedrijf op het gebied van recycling, afvalinzameling, afvalcontainers, asbestverwijdering en sloopwerken. Het bedrijf heeft locaties door het gehele land om de klanten optimaal te bedienen. 

Door het innovatieve dynamische karakter zijn wij in staat snel te reageren op de vraag van de klant en lopen wij voorop als het gaat om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Of het nu gaat om een lagere CO2 uitstoot, vervoer over water of een recycling percentage dat hoger ligt dan 98%. Ook maken wij gebruik van modern, geavanceerd high-tech materieel en zijn wij gecertificeerd voor: CO2 Prestatieladder niveau 5, MVO Prestatieladder niveau 4, ISO 9001, ISO 14001, VCA, SC-530, SVMS-007, BRL 2506, en tanksanering HBO/diesel. Verder hebben wij een eenmalig BREEAM-NL Sloop certificaat verkregen voor de sloop van het gebouw aan de Vondellaan 47 te Leiden.

Het ondernemende dynamische vermogen waar De Beelen Groep groot mee is geworden zit bij onze medewerkers in het bloed. De klant staat centraal en daar werken we met z’n allen hard voor. Of het nu gaat om de kraanmachinist die met precisie een sloopkraan bedient, een vrachtwagenchauffeur die het afval komt ophalen of een technicus die alles weet over bouwconstructies of afvalstromen.

Over Beelen Groep B.V.

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
251 t/m 500

MVO activiteiten

CO2 Prestatieladder niveau 5

MVO Prestatieladder niveau 4

ISO 14001

ISO 9001

VCA

SC-530

SVMS-007

BRL 2506

tanksanering HBO/diesel

BREEAM-NL Sloop: meegeschreven aan de standaard en een van de eerste twee certificaten ontvangen.

MVO-verslag volgens GRI-richtlijn G4

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.

Organisatie aanbiedingen