Contactpersoon

Avans Hogeschool Expertisecentrum Sustainable Business

Over Avans Hogeschool Expertisecentrum Sustainable Business

Het Expertisecentrum Sustainable  Business (ESB) vertegenwoordigt een groep onderzoekers. Met duurzaamheid in ondernermen als missie, verrichten zij hun praktijkgerichte onderzoek. Ze creëren kennis, inzichten en producten die bijdragen aan de ontwikkeling van de beroepspraktijk en het oplossen van maatschappelijke en economische problemen. Waardevermeerdering voor de Brabantse regio en verrijking van het onderwijs staan daarbij voorop.

In 2015 is het ESB van start gegaan. 6 lectoren, 2 associate lectoren, 48 kenniskringleden, een kwalitatief hoogwaardige externe Raad van Advies, 4 medewerkers in de ondersteuning en advisering en een stuurgroep bestaande uit Avans-directeuren van 11 academies richten zich op een duurzame economie. ‘Wij staan ervoor dat we onderzoek doen naar economie met een missie. Wij willen bij Avans studenten afleveren die waarde aan de samenleving geven.’

Met ongeveer 19.000 studenten is het economische domein binnen Avans erg groot. Daar past een ambitieus expertisecentrum bij. In de economische wereld zijn enorme verschuivingen gaande. Door het combineren van specialisten op verschillende vakgebieden zoeken we antwoorden op uiteenlopende duurzaamheidsvraagstukken.

Locatie: Avans Hogeschool Breda en 's-Hertogenbosch

 

Over Avans Hogeschool Expertisecentrum Sustainable Business

Type organisatie:
Kennis- of onderwijsinstelling
Aantal medewerkers:
500+

MVO activiteiten

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.

Organisatie events

vrijdag 14 juni 2019 - 13:30 tot 18:30
dinsdag 26 juni 2018 - 13:30 tot 17:00