Autobedrijf Hartgerink en Klomp

Over Autobedrijf Hartgerink en Klomp

Hartgerink en Klomp, partner in mobiliteit, is een bedrijf waar de wens van u als klant nog steeds centraal staat. Op het gebied van aanschaf en onderhoud van uw mobiliteit kan bij ons praktisch alles, zolang u het maar kenbaar maakt. 

Als officieel dealer van Mazda, service dealer van de merken Chevrolet en Daihatsu en partner van Truckland (Fiat Professional) bieden wij een compleet gamma aan personen- en lichte bedrijfswagens. Daarnaast is onze werkplaats door het universele Vakgarage merkonafhankelijk zodat wij elk merk auto, bedrijfswagen of camper kunnen onderhouden. 

Vanaf 2010 is Hartgerink en Klomp door de BOVAG gecertificeerd als ‘Erkend Duurzaam’ en officieel partner van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Het certificaat ‘Erkend Duurzaam’ toont dat wij als bedrijf in alle facetten van de bedrijsvoering duurzame verbeteringen hebben doorgevoerd. 

Over Autobedrijf Hartgerink en Klomp

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
11 t/m 100

MVO activiteiten

Afval en vloeistoffen worden op verantwoorde wijze afgevoerd en er wordt gebruik gemaakt van milieubesparende producten. Voor persoonlijke behoeftebevrediging en zelfontplooiing van het personeel zijn voldoende mogelijkheden. Veiligheid en gezondheid staan hierbij echter nooit ter discussie. Daarnaast is het bedrijf zich bewust dat locale instellingen en goede doelen in hun activiteiten (financieel) gesteund moeten worden.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.