Adres

Plesmanweg 24
7602 PE ALMELO
Nederland
0546484950
http://www.asito.com

Contactpersoon

Asito

Over Asito

Asito is als onderdeel van de ADG dienstengroep één van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland. Met 10.000 kleurrijke vakmensen verzorgt Asito facilitaire dienstverlening bij duizenden organisaties. Van kantoor tot school en van hotel tot ziekenhuis, Asito komt u overal tegen.


Voor Asito staat het verbinden van medewerkers en klanten voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie. 

Visie
Asito verbindt

Missie
Asito levert een schone werk- en leefomgeving met meerWaarde. Asito doet dit door haar medewerkers op een kleurrrijke manier te verbinden met klant en maatschappij.

Kernwaarden

  • ​maatschappelijke verbinding;
  • kracht van kleur; 
  • meerWaarde;
  • vakmanschap;
  • discipline;
  • leiderschap.

Duurzaamheid
Duurzaamheid zit in de genen van Asito en van onze mensen. Op het gebied van sociale duurzaamheid loopt Asito voorop. In 2009 besluit Asito, na het mislukken van de klimaattop in Kopenhagen in 2009, als eerste schoonmaakbedrijf 100% klimaatneutraal te gaan werken. In 2010 lanceert Asito haar duurzaamheidproject 1.000.000 druppels en vindt de eerste editie van het Nationaal Integratiediner plaats.

A-factor
Al sinds de oprichting in 1952 heeft Asito de warmte van het familiebedrijf. Eén van de gevleugelde uitspraken van oprichter Joop van Riemsdijk is: ‘zorg goed voor je mensen, dan zorgen zij goed voor jou’. Bij Asito noemen we dat de A-factor, de Asito-factor. De basis ligt volgens ons bij de mensen. Mensen die trots zijn op Asito en op hun vak.

Over Asito

Type organisatie:
Grote (internationale) onderneming
Aantal medewerkers:
500+

MVO activiteiten

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.