Adres

Wattstraat 17
ZWIJNDRECHT

078-6214611
http://www.aenp-bv.nl

Contactpersoon

A&P b.v.

Over A&P b.v.

Onder het motto: "facilitair totaalleverancier met een groen hart'' leggen wij een compleet concept neer bij onze klanten.

Wij bieden een totaalpakket van facilitaire producten, non-food producten en lang houdbare food producten waarbij alle inkoop- en distributiezorgen voor u uit handen genomen worden. Van kleding tot keukengerei en van levensmiddelen tot hygiëne. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor EHBO en BHV artikelen, de periodieke controles van EHBO-koffers, AED’s en Evac+Chairs.

Onze klanten zijn o.a. zorginstellingen, gesloten behandelklinieken, gevangenissen, jeugdinrichtingen, maar ook horeca, scholen, gemeenten, kinderdagverblijven en het bedrijfsleven.

Over A&P b.v.

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10

MVO activiteiten

Concrete punten waarop wij ons volgens deze norm onderscheiden zijn: * Ons pand aan de Wattstraat dat duurzaam gebouwd is en een zeer lage energieprestatiecoëfficient heeft; * De strikte controle op en scheiding van afvalstromen (o.a. papier, cartridges en rest- en chemisch afval); * Het terugdringen van het gebruik van verpakkingsmaterialen en het opzetten van een systeem voor hergebruik van deze materialen; * De positie van A&P in de keten. Milieumarketing richting zowel partners als klanten om het bewustzijn en de noodzaak van duurzaam ondernemen te bevorderen; * Duidelijke interne milieudoelstellingen om deze processen continu te verbeteren. * Een substantieel deel van onze winst wordt via onze eigen stichting A&P Charitas bestemd voor Gevangenzorg, Dak- en Thuislozen, Drugspreventie, Reintergratie van ex-prostituees.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.

Organisatie nieuws

Bron: A&P b.v.