Adres

Contactpersoon

Ambassador

Over Ambassador

Ambassador faciliteert verandertrajecten met medewerkers in de hoofdrol. Verandering is een continu gegeven. Ook op de werkvloer. Reorganisaties, bezuinigingen, innovatie of de introductie van een nieuw merk of strategisch aandachtspunt zoals MVO. Iedere organisatie en iedere medewerker krijgt er wel eens mee te maken. Volgens Ambassador is er maar één manier om veranderingen op de werkvloer te laten slagen. Door medewerkers zelf de verandering te laten organiseren. Als ambassadeurs van de verandering. Of in het geval van MVO: de motor voor de MVO implementatie. Ambassadeurschap. Motiverend voor de medewerker, versterkend voor het merk en onmisbaar voor de inhoud.

De business case is glashelder, de organisatie een vak apart. Ambassador neemt de rol van facilitator en specialist. Eén van de bekendste voorbeelden waar Ambassador haar concept succesvol heeft ingevoerd is de MVO-pionier InterfaceFLOR.

Over Ambassador

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
1

MVO activiteiten

Nu: Opzetten en faciliteren van MVO ambasssadeurschap MVO & Young Professionals MVO in hoger onderwijs/Master/PostMaster Toen: Triodos Bank, KPMG Global Sustainability Services, InterfaceFLOR

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.

Organisatie nieuws