Adres

Mechanisatieweg 8
OOSTERHOUT NB

0162 447 337
http://www.alvero.nl

Contactpersoon

Alvero Kantoormeubelverhuur bv

Over Alvero Kantoormeubelverhuur bv

SNEL TIJDELIJK MEUBILAIR NODIG? ALVERO BIEDT DE OPLOSSING! 

Alvero Kantoormeubelverhuur verhuurt kantoormeubilair aan organisaties binnen de overheid en het bedrijfsleven. Het gaat hierbij om kantoormeubilair in de breedste zin van het woord: van een prullenbak tot een compleet ingerichte kantooromgeving. Het meubilair wordt altijd vanuit een centraal magazijn uit voorraad geleverd. Kernpunten van de dienstverlening zijn de directe beschikbaarheid van het meubilair en de logistieke capaciteit om het snel geleverd te krijgen.

Alvero is al meer dan 25 jaar dè specialist in het tijdelijk verhuren van kantoormeubilair. Ons motto hierbij is: ‘Kwaliteit in alles wat we doen’. Alvero verhuurt hoogwaardig kantoormeubilair dat voldoet aan de ARBO, NEN en EN normen. Onze kwaliteit, vanaf het eerste telefoongesprek tot en met de laatste factuur, spreekt al vele relaties aan. Onder andere ministeries, verzekeringsmaatschappijen en banken, maar ook andere profit en non-profit organisaties waarderen onze diensten als ze behoefte hebben aan tijdelijk meubilair. Wij hopen ook u te kunnen overtuigen.

 

Over Alvero Kantoormeubelverhuur bv

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
11 t/m 100
Sector:

MVO activiteiten

Alvero hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid. Alvero wil haar verantwoordelijkheid nemen voor haar bijdrage aan duurzaamheid.. Daarbij zijn de managementaspecten people, planet en profit niet alleen internationaal geaccepteerde maatstaven, maar voor Alvero ook de kenmerken voor goed ondernemerschap. Als de verhouding tussen deze drie aspecten goed is en gewaarborgd blijft, vormt dat een stabiele basis voor het verder verbeteren van de organisatie.

MVO is voor Alvero onlosmakelijk verbonden met kwaliteit en veiligheid, dus hebben we dat in ons managementsysteem voor KMAV (kwaliteit, milieu, arbo en veiligheid) verweven.

Vanaf onze oprichting in 1988 is veel aandacht besteed aan opleidingen van medewerkers en aan veilig werken en gezond werken. Voor wat betreft het milieu kiest Alvero bij inkoop van materieel voor moderne en energiezuinige bedrijfsmiddelen. Alvero betracht zoveel mogelijk openheid in realtie met de omgeving en informeert stakeholder als buurbedrijven, klanten, leveranciers, gemeente over voor hen relevante zaken.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.