Adres

Rijnzathe 11
3454 PV DE MEERN
Nederland
0306695695
http://www.albron.nl

Contactpersoon

Albron bv

Over Albron bv

Al ruim honderd jaar houden wij ons bezig met de zorg voor lekker en gezond eten en drinken. Tegenwoordig staan dagelijks zo'n 5.000 medewerkers op bijna 1.000 locaties in Nederland en in de parken van Center Parcs in Nederland en België voor u klaar: bij bedrijven en overheden, op scholen en universiteiten, in ziekenhuizen en zorginstellingen, op feesten en evenementen en verblijfsrecreatie.

 

De zorg en aandacht voor de mens staan bij ons centraal: de vakbekwaamheid en motivatie van onze medewerkers en de tevredenheid van onze gasten.

Over Albron bv

Type organisatie:
Grote (internationale) onderneming
Aantal medewerkers:
500+

MVO activiteiten

Ambitie

Albron wil graag de meest duurzame grote foodserviceorganisatie van Nederland zijn. Of we dat ook zijn beoordelen vooral de mensen om ons heen, in de eerste plaats onze opdrachtgevers, gasten en leveranciers.

Het gaat om beginnen en doorgaan. Alleen of samen. Zo worden we elke dag een beetje duurzamer.

 

Visie

Duurzamer of maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is niets nieuws voor ons. We werken al ruim 100 jaar vanuit interesse, respect en oprechtheid voor de mensen om ons heen. Deze persoonlijke betrokkenheid is de basis voor onze manier van zaken doen. Onze overtuiging hierbij is dat investeren in People en Planet, op korte of langere termijn, ook resulteert in Profit.

 

Missie

Door optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die wij als cateraar onder het dak van anderen hebben, krijgt ons duurzamer ondernemen inhoud, invloed én impact.

Inhoud door onze eigen activiteiten op het gebied van samenleving & onderneming, natuur & milieu en gezondheid & kwaliteit.

Invloed door ons -alle Albron’ers samen- bewust te zijn van de noodzaak en kansen van duurzamer ondernemen.

Impact doordat we ook leveranciers, opdrachtgevers en gasten ondersteunen bij hun eigen bijdrage aan een betere wereld.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.