Adres

Industrieweg 4
8444 AR HEERENVEEN
Nederland
0513 638 703
http://www.accell-group.com

Contactpersoon

Accell Services BV

Over Accell Services BV

Accell Group N.V. is een internationale groep van ondernemingen actief in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en de marketing en verkoop van fietsen, fietsonderdelen en -accessoires en fitnessapparatuur. De groep is in Europa marktleider op de fietsenmarkt. Kwaliteit, innovatie en herkenbare toegevoegde waarde zijn sleutelbegrippen in de marktbenadering. Naar de consument wordt dit vertaald met een breed en sterk merkenportfolio, een samenstelling van internationale topmerken en nationaal bekende merken, veelal met een lange traditie.

Accell Group opereert dicht op de markt: de verkoop vindt, mede in verband met de hoge toegevoegde waarde en de vele innovaties, voornamelijk plaats via de gespecialiseerde vakhandel. De bekendste merken van Accell Group zijn Batavus (NL), Sparta (NL), Koga (NL), Loekie (NL), Ghost (DE), Haibike (DE), Winora (DE), Raleigh en Diamondback (UK, US, CA), Lapierre (FR), Tunturi (FI), Atala (IT), Redline (US) en XLC (internationaal).  

Over Accell Services BV

Type organisatie:
Grote (internationale) onderneming
Aantal medewerkers:
11 t/m 100

MVO activiteiten

In het jaarverslag en op de website is uitgebreid te lezen welke activiteiten er op het gebied van MVO ondernomen worden:

http://www.accell-group.com/nl/mvo/maatschappelijk-verantwoord-onderneme...

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.