ABS Autoschade Peter Brouwers B.V.

Over ABS Autoschade Peter Brouwers B.V.

ABS Autoschade Peter Brouwers in Roermond repareert schade aan alle personen- en bedrijfsauto's en caravans. Wij zetten de negatieve ervaring met autoschade om in een positieve ervaring. Dit doen wij door vakkundig autoherstel, door passend vervangend vervoer aan te bieden en door de afwikkeling met uw verzekering of leasemaatschappij voor u te regelen.

ABS Autoschade Peter Brouwers was een van de eerste partners van MVO Nederland. Tijdens de opening van MVO Nederland op 24 november 2004 heeft het bedrijf zich als MVO Kennispartner aangesloten.

Over ABS Autoschade Peter Brouwers B.V.

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
11 t/m 100

MVO activiteiten

ABS Autoschade Peter Brouwers in Roermond repareert schade aan alle personen- en bedrijfsauto's en caravans op maatschappelijk verantwoorde wijze. We maken veel gebruik van producten die niet schadelijk zijn voor het milieu en ons personeel krijgt alle ruimte om zich te ontwikkelen. Onze hele bedrijfsvoering is toegespitst op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Mede hierdoor ontvingen wij in 2003 de eerste MVO-prijs van de Provincie Limburg. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.