Adres

Mr. F.J. Haarmanweg 38
4538 AS TERNEUZEN
Nederland
0115 649121
http://www.elektra21.nl

Contactpersoon

21 Groep

Over 21 Groep

21 Groep is een platform waarin mensen hun competenties optimaal kunnen inzetten en ontwikkelen om de doelstellingen van het bedrijf……..continuïteit, maatschappelijk verantwoord, plezier in het werk, positief imago....... en henzelf te realiseren. Persoonlijke en professionele ontwikkeling moeten hand in hand gaan met het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen. Het creeëren van een veilige werkomgeving is daarbij een basisvoorwaarde. Kernthema’s voor ons personeelsbeleid zijn transparantie, ondernemerschap, ontwikkeling en plezier in het werk.


21 Groep is een samenwerkingsverband van bedrijven die hun continuïteit waarborgen door samenwerking, onderlinge synergie, technische know-how en relatie met de opdrachtgever.

21 Groep streeft ernaar om een professionele en kwalitatief hoogstaande technische dienstverlener te zijn zowel vanuit het gezichtspunt van de klant als van de medewerkers.

21 Groep realiseert deze doelstellingen op een financieel dusdanige basis dat de continuïteit van het bedrijf nimmer in het gevaar komt.

Over 21 Groep

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
11 t/m 100
Sector:

MVO activiteiten

21 Groep onderschrijft de uitgangspunten van maatschappelijk verantwoord ondernemen wat betekent dat bij alle bedrijfsbeslissingen niet alleen het effect op de winst telt, maar dat ook de gevolgen voor de mensen zowel binnen als buiten het bedrijf en het milieu een zwaarwegende rol spelen.  Naast de 3 P’s (Profit, Planet en People) geldt voor de 21 Groep ook Pleasure en Passion.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.