Adres

Slotlaan 291
3701 GH Zeist
Nederland
030-2689833
https://damp-e.nl

Contactpersoon

1. Damp-e e sigaret

Over 1. Damp-e e sigaret

E-sigaretten van Damp-e


Nu het roken steeds meer wordt gezien als ongewenst gedrag door de vele schadelijke effecten is de e-sigaret een populair alternatief. Een tevreden roker is immers geen onruststoker. Anno 2019 is de fervente roker juist op zoek naar waardige alternatieven die het genot van de ouderwetse tabak kunnen benaderen maar toch minder schadelijk zijn dan tabak. De e-sigaret is daarom een voor de hand liggende keus. Het combineert de smaakervaring van de traditionele sigaret met een ongekend comfort.
 

Specialist in de e-sigaret en e-liquid
Als specialist op het gebied van de e-sigaret en e-liquid is damp-e.nl meer dan een webshop voor alternatieve rookproducten. Naast een bijzonder ruim assortiment kun je rekenen op een gedegen advies, gebaseerd op jarenlange ervaring. Zo worden er niet alleen e-sigaretten verkocht, maar ook coils, batterijen en hoesjes. Ook op het gebied van het ontdekken van je eigen persoonlijke smaak is damp-e.nl het juiste adres. Meer dan 300 verschillende smaken zijn uit voorraad leverbaar. Grote kans dat je favoriete smaak erbij zit.

 

Een e-liquid voor elk type roker
Het ruime assortiment maakt het voor elk type roker mogelijk om de meest ideale vaper te vinden. Hiervoor hoef je uiteraard niet langs te gaan bij een van de fysieke winkels in Arnhem, Utrecht of Zeist. De webshop is bijzonder handig ingericht en de meeste producten zijn voorzien van een onafhankelijke beoordeling zodat je nog voor de aanschaf weet wat je mag verwachten. Uiteraard is het mogelijk om een van de winkels te bezoeken. We geven je dan graag persoonlijk uitleg over de producten en stellen je in staat om al je vragen te stellen over de e-sigaret of over e-liquid.

 

De voordelen van een e sigaret kopen bij Damp-e
Naast de vele voordelen van het gebruik van de e-sigaret in combinatie met een van de vele e-liquids, is de e-sigaret ook steeds meer geaccepteerd. We zien het dan ook als een pluspunt om je als klant zo goed mogelijk voor te lichten over het correct gebruik van de e-sigaret. Naast de voorlichting blijven we ook de prijzen bewust laag houden. Zo blijft het alternatief voor het traditionele roken betaalbaar en is de drempel om over te stappen om een minder schadelijke manier van roken bewust laag.

Mocht je desondanks toch nog bepaalde vragen hebben, bijvoorbeeld over e-liquid, schroom niet om het ons te laten weten of kom langs in de winkel. We zijn eenvoudig bereikbaar via de website, de chatfunctie of telefonisch. Een van onze deskundige medewerkers zal dan je vragen uitvoerig beantwoorden zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Over 1. Damp-e e sigaret

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10
Sector:

MVO activiteiten

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.