Vergroot je impact

Agenda

donderdag 23 mei 2019 - 09:30 tot 12:00
donderdag 23 mei 2019 - 10:00 tot 14:30
donderdag 23 mei 2019 - 12:00 tot 17:00
donderdag 23 mei 2019 - 12:00 tot 17:00

MVO Netwerk Zorg

Activiteiten

Regelmatig organiseren wij (netwerk)bijeenkomsten op locatie in het land, altijd rondom een onderwerp uit het thema people, planet of prosperity.

Van duurzaam vastgoed, sociale innovatie of duurzaam inkopen tot MVO-beleid voor zorgorganisaties. Er komen inspirerende sprekers: zowel kennisdragers als praktijkvoorbeelden. Altijd is een deel van het programma gericht op kennisontwikkeling (nieuwe inzichten), en een deel gericht op kennismaking (uitwisseling tussen mensen). Toegankelijk voor deelnemers aan het MVO Netwerk Zorg, maar ook voor introducés.

Onze meest recente netwerkbijeenkomst was op 5 april 2018. Lees hier de resultaten van deze bijeenkomst.

Het MVO-Manifest voor een gezonde toekomst van de zorgsector

Ondertekening van het MVO-Manifest voor een gezonde toekomst van de zorgsector is een vertrekpunt voor deelname in het MVO Netwerk Zorg. Het brengt om te beginnen het gesprek in jouw organisatie op gang. Maar het kan ook een aanleiding zijn voor publicitaire aandacht. In samenwerking met jou maken we daar een bijzonder moment van.

Matchmaking

In het MVO Netwerk Zorg ontstaan matches die een nieuwe dimensie brengen in duurzame zorg. Zo zijn we initiatiefnemer van een coalitie van bedrijfsleven, universiteiten en zorginstellingen die een innovatieve en volledig duurzame beroepskledinglijn ontwikkelde: 'Zorgzame Bedrijfskleding'. Ook vind je aansluiting bij innovatieve initatieven en ketencoalities zoals de Nederlandse Klimaatcoalitie, de CoP Circulair Inkopen en het Nederland Circulair!-project Zorgeloos Afval.

Kennis ontwikkelen over MVO

Je hebt als deelnemer in het MVO Netwerk Zorg toegang tot bijeenkomsten, werksessies, events, lezingen en opleidingen van MVO Nederland.

Zichtbaar met MVO

Via jouw eigen pagina op onze website communiceer je over jouw beleid, producten en diensten. Je plaatst via deze pagina jouw venementen en nieuwsberichten rechtstreeks online bij MVO Nederland. Deze website heeft meer dan 100.000 pageviews per maand. Ook beijvert het MVO Netwerk Zorg zich om partners een goede plek te geven in (nieuws)media, evenementen en presentaties.

Duurzame evenementen

MVO Nederland organiseert regelmatig speciale evenementen voor duurzame organisaties. We nodigen je graag uit voor bijvoorbeeld ons spraakmakende jaarlijkse Nieuwjaarsevent, Meet & Greet-sessies met andere partners en inspirerende themabijeenkomsten gericht op innovatie en gezonde groei. 

Laatst bijgewerkt: 
26-07-2018 16:50