MVO Netwerk Toerisme

Activiteiten

Netwerkbijeenkomsten
3 x per jaar is er een Netwerkbijeenkomst op locatie in het land, altijd rondom een onderwerp uit het thema toerisme. Er komen inspirerende sprekers: zowel kennisdragers als praktijkvoorbeelden. Altijd is een deel van het programma gericht op kennisontwikkeling (nieuwe inzichten), en een deel gericht op kennismaking (uitwisseling tussen mensen). Toegankelijk voor deelnemers aan het MVO Netwerk Toerisme.

Onze eerstvolgende Netwerkbijeenkomst vindt plaats op donderdag 21 juni 2018

Eigen online MVO-pagina
Via jouw eigen pagina op onze website communiceer je over jouw beleid, producten en diensten. Je plaatst via deze pagina jouw evenementen en nieuwsberichten rechtstreeks online bij MVO Nederland. Deze website heeft meer dan 100.000 pageviews per maand. Laat de wereld zien dat jij partner bent, en gebruik het partnerlogo voor al jouw online communicatie.

Duurzame evenementen
MVO Nederland organiseert regelmatig speciale evenementen voor haar partners. We nodigen jou graag uit voor bijvoorbeeld ons spraakmakende jaarlijkse Nieuwjaarsevent, Meet & Greet-sessies met andere partners en inspirerende themabijeenkomsten gericht op innovatie en groei.

Media       
Je ontvangt als deelnemer gratis het MVO-vakblad P+. Daarin lees je veel over duurzaamheid in de volle breedte en in verschillende sectoren. Ook wordt er door MVO Nederland regelmatig aandacht gegeven aan de partners van het MVO Netwerk Toerisme in (nieuws)media, evenementen en presentaties.

Laatst bijgewerkt: 
13-06-2018 15:15