Helpdesk

E-book Voedselverspilling

De Ladder van Moerman: hoe pak je verspilling aan in de praktijk?

Verspillingschecker

Ontdek in 5 minuten het potentieel van jouw reststromen

MVO Netwerk Food & Agribusiness

Over het netwerk

MVO Nederland is uitgegroeid tot een netwerk van ruim 2.500 duurzame bedrijven, klein en groot en in allerlei sectoren. Met onze partners vormen we het grootste duurzame bedrijvennetwerk van Europa. Ruim driehonderd bedrijven in de Food & Agribusiness zijn als partner aangesloten.

Voor ambitieuze koplopers in de sector is er het MVO Netwerk Food & Agribusiness. Netwerkleden hebben een streepje voor bij MVO Nederland en kunnen rekenen op:

Persoonlijke aandacht en matchmaking

Als netwerkpartner hoor je op basis van jouw ambities en interesses als eerste van nieuwe programma's, projecten en supportmogelijkheden. We verkennen samen de mogelijkheden voor (verdere) samenwerking.

Daarnaast verbinden we je graag met relevante partijen in ons brede netwerk. We kennen alle duurzame denkers en doeners in de voedselketen (en daarbuiten). Als objectieve, ondernemende partner brengen we jou vlot in contact met ondernemers, praktijkexperts, financiers en ambtenaren.

Deelname aan programma's, coalities en projecten

MVO Nederland lanceert programma's, thematische coalities en projecten waar ondernemers, experts en relevante stakeholders nieuwe businessmodellen ontwikkelen, innovaties opschalen en handelsrelaties verduurzamen. Voorbeelden zijn The Soil Initiative, IMVO Convenant Plantaardige Eiwitten en Verspilling is Verrukkelijk. Wil je hier meer weten over en/of betrokken raken, neem dan contact met ons op.

Lobby

Met de integratie van De Groene Zaak sinds 1 januari 2018 heeft MVO Nederland een stevig team van lobbyisten aan boord. We voeden debatten en brengen barrières, ervaringen en ideeën van duurzame ondernemers direct onder de aandacht van politici en ambtenaren. We vragen onze netwerkleden regelmatig om input.

Laatst bijgewerkt: 
13-08-2018 13:47