Contact

Vergroot je impact

Grote Bedrijven Netwerk

Over het GBN

Het Grote Bedrijven Netwerk (GBN) van MVO Nederland is hét MVO-netwerk voor grote bedrijven in Nederland. Het Grote Bedrijven Netwerk verbindt, versterkt en stimuleert grote bedrijven om MVO vanzelfsprekend te maken, zowel in het bedrijf als daarbuiten. Het GBN is vaak een opstap naar onderlinge samenwerking.

Kijk hier naar een filmpje over het GBN waarin enkele partners tijdens een workshop aangeven wat zij aan het netwerk hebben. 

Meerwaarde

Het GBN werkt vraaggestuurd: voor specifieke kansen, uitdagingen en dilemma's van GBN'ers zoeken wij naar oplossingen en mogelijkheden. Het GBN hanteert een doelgroepbenadering en ontwikkelt activiteiten voor MVO-managers, lijnmanagers, young professionals en Raad van Bestuur/directie.

Uitdaging: samen veranderen

MVO Nederland heeft de ambitie om met het Nederlandse bedrijfsleven tot de MVO-wereldtop te behoren. En we geloven dat we die top alleen bereiken als we samen veranderen. Grote bedrijven hebben de veranderkracht voor échte invloed en impact op de directe omgeving. Zij zijn in staat om een innovatieve, duurzame samenleving tot stand te brengen.

Laatst bijgewerkt: 
31-08-2017 11:24