Praktijkvoorbeeld

Je hebt een top product, dat top werkt en top resultaten levert, maar dat betekent niet altijd dat het concept top verkoopt. Kees de Vries en Cornel van Noppen van AgroSensi weten er alles van. “AgroSensi VLDF is knap revolutionair, dat maakt het ongeloofwaardig. Minder mest, minder chemicaliën, alleen een paar keer sproeien met het product en dat zou zorgen voor meer opbrengst van gewassen en...

Vergroot je impact

Agenda

maandag 1 juli 2019 - 16:00 tot 20:00
dinsdag 2 juli 2019 (Hele dag)
donderdag 4 juli 2019 - 16:00 tot 18:30
Wordt herhaald elke 2 weken 4 keer
vrijdag 2 augustus 2019 - 09:00 tot 17:00
vrijdag 16 augustus 2019 - 09:00 tot 17:00
vrijdag 30 augustus 2019 - 09:00 tot 17:00
vrijdag 13 september 2019 - 09:00 tot 17:00

MVO Strategie en Beleid

MVO-strategiesessie

Jouw keuzes van vandaag bepalen het succes voor morgen. Ontdek de belangrijkste MVO thema's voor een toekomstbestendige organisatie. Ontwikkel onder leiding van de experts van MVO Nederland jouw MVO-strategie met concrete doelstellingen. De bouwstenen van het programma zorgen ervoor dat je met een uitgewerkt actieplan naar huis gaat.

Over de MVO-strategiesessie

MVO is een breed begrip waar veel thema’s ondervallen. Belangrijk is het om integraal naar deze thema’s te kijken, maar dat wil niet zeggen dat je overal actief op hoeft te zijn. Soms kan je juist impact vergroten door te focussen op die thema’s die voor jou het belangrijkst zijn. 

Onder leiding van onze ervaren experts scherp je deze strategische MVO-pijlers verder aan. Samen met jouw collega’s komt je tot een doeltreffende MVO-strategie en een concreet actieplan. Voor een optimaal draagvlak en betrokkenheid kan je deelnemers afvaardigen uit verschillende afdelingen. 

De strategiesessie wordt incompany gehouden en beslaat twee dagdelen. Tussendoor krijg je verdiepend materiaal via online lesmodules en ga je aan de slag met een opdracht. 

Resultaat

Na de sessie heb je:

  • Inzicht in de MVO-onderwerpen die relevant zijn voor jouw toekomstbestendigheid 
  • Feedback van jouw belangrijkste stakeholders op deze strategische koers
  • Concrete doelstellingen om jouw impact per onderwerp te vergroten 
  • Een communiceerbare roadmap om jouw strategie uit te voeren
  • Intern draagvlak voor jouw aangescherpte MVO-strategie 

Doelgroep

De MVO-strategiesessie is bedoeld voor bedrijven die behoefte hebben aan een toekomstbestendige strategie met een maatschappelijke impact. Deelnemers zijn directeuren/eigenaren en managers van verschillende afdelingen, zoals HR, Sales en Finance. 

Praktisch

De MVO-strategiesessie worden op bedrijfsspecifieke vraagstukken afgestemd. Data en locatie worden in overleg vastgesteld.

Meer informatie en aanmelden

Wil je meer weten over de MVO-strategiesessie of een afspraak inplannen? Bekijk hier het programma (PDF) of neem direct contact op met Monique van Vliet van MVO Nederland. 

Product group select: 
Topic - Issues: 
Image: