Expert

Ook partner worden?

Praktijkvoorbeeld

Chemiebedrijf Stahl is een van de bedrijven die de leersector in het verre Mongolië wil verduurzamen. Volgens communicatiemanager Vivian Peters is dit soort initiatieven uiteindelijk nodig voor het behoud van de business. Een leerzaam verhaal over duurzaam leer. Het was 1991 toen de toenmalige Sovjet-Unie zijn politieke en financiële bemoeienis met Mongolië stopzette. De impact voor de Mongoolse...

Duurzame innovatie

foto Duurzame Innovatie, fotograaf: Fairphone, CC BY-NC-SA 2.0

Over innovatie

Innovatieve ideeën over product of productieproces, kunnen de productiviteit in uw bedrijf verhogen of producten aantrekkelijker maken. Innovatie kan zich richten op technische vernieuwing, vernieuwing in bedrijfsstructuren of het veranderen van een sociale structuur.

Research & development

Innovatie komt niet vanzelf. Er is aandacht en budget voor nodig. Aandacht en investeringen in Research & Development maken uw bedrijf innovtiever.

Innovatie & MKB

Innovatie is niet alleen iets is voor grote bedrijven. Juist kleine bedrijven hebben de flexibiliteit om te innoveren en in te springen op de kansen van vernieuwende producten en processen. Nu crowdfunding meer gemeengoed wordt, hebben kleine bedrijven ook de financiele mogelijkheid om te investeren in innovaties.

Laatst bijgewerkt: 
26-05-2014 10:09