Helpdesk

Vergroot je impact

Praktijkvoorbeeld

Zuivelproducent Arla Foods Nederland maakt natuurlijke zuivelproducten bereikbaar. Het bedrijf gevestigd in Nijkerk is onderdeel van de Deense zuivelcoöperatie Arla Foods amba en voert het duurzaamheidsprogramma ‘Dichter bij de natuur’ . Volgens Marco ter Maat, inkoop- en duurzaamheidsmanager van Arla Foods Nederland, wordt het programma doorgevoerd in de hele keten. “Van koe tot klant!” 100%...

Duurzame innovatie

foto Duurzame Innovatie, fotograaf: Fairphone, CC BY-NC-SA 2.0

Over innovatie

Innovatieve ideeën over product of productieproces, kunnen de productiviteit in uw bedrijf verhogen of producten aantrekkelijker maken. Innovatie kan zich richten op technische vernieuwing, vernieuwing in bedrijfsstructuren of het veranderen van een sociale structuur.

Research & development

Innovatie komt niet vanzelf. Er is aandacht en budget voor nodig. Aandacht en investeringen in Research & Development maken uw bedrijf innovtiever.

Innovatie & MKB

Innovatie is niet alleen iets is voor grote bedrijven. Juist kleine bedrijven hebben de flexibiliteit om te innoveren en in te springen op de kansen van vernieuwende producten en processen. Nu crowdfunding meer gemeengoed wordt, hebben kleine bedrijven ook de financiele mogelijkheid om te investeren in innovaties.

Laatst bijgewerkt: 
26-05-2014 10:09