Expert

Vergroot je impact

Praktijkvoorbeeld

"Sla bij de lunch? Zonnepanelen op je dak? Zet gauw op je site, dan heb je MVO-communicatie! Dat denken veel mensen," vertelt Jurjen de Jong van Real Stories Real Impact. "MVO Nederland zegt al jaren dat dit beter kan. Gericht op stakeholders. En ze hebben gelijk. Wij zien dat dat werkt, voor het MKB en multinationals. De website van MVO Nederland meldt ook: 'De meeste Nederlanders wantrouwen de...

Duurzame innovatie

foto Duurzame Innovatie, fotograaf: Fairphone, CC BY-NC-SA 2.0

Over innovatie

Innovatieve ideeën over product of productieproces, kunnen de productiviteit in uw bedrijf verhogen of producten aantrekkelijker maken. Innovatie kan zich richten op technische vernieuwing, vernieuwing in bedrijfsstructuren of het veranderen van een sociale structuur.

Research & development

Innovatie komt niet vanzelf. Er is aandacht en budget voor nodig. Aandacht en investeringen in Research & Development maken uw bedrijf innovtiever.

Innovatie & MKB

Innovatie is niet alleen iets is voor grote bedrijven. Juist kleine bedrijven hebben de flexibiliteit om te innoveren en in te springen op de kansen van vernieuwende producten en processen. Nu crowdfunding meer gemeengoed wordt, hebben kleine bedrijven ook de financiele mogelijkheid om te investeren in innovaties.

Laatst bijgewerkt: 
26-05-2014 10:09