Helpdesk

Vergroot je impact

Praktijkvoorbeeld

Eenvoudig maar effectief. Zo kun je de methode omschrijven die Total Produce B.V. momenteel test bij zijn meloenenteler in Honduras. Restafval van de teelt wordt verwerkt tot compost waarmee de kwaliteit van de bodem wordt verbeterd. Win-win voor alle partijen. Op dit moment werkt Total Produce B.V. met een grote meloenenteler in Honduras aan een pilotproject. "Een gezonde bodem is een bodem die...

Duurzame innovatie

foto Duurzame Innovatie, fotograaf: Fairphone, CC BY-NC-SA 2.0

Over innovatie

Innovatieve ideeën over product of productieproces, kunnen de productiviteit in uw bedrijf verhogen of producten aantrekkelijker maken. Innovatie kan zich richten op technische vernieuwing, vernieuwing in bedrijfsstructuren of het veranderen van een sociale structuur.

Research & development

Innovatie komt niet vanzelf. Er is aandacht en budget voor nodig. Aandacht en investeringen in Research & Development maken uw bedrijf innovtiever.

Innovatie & MKB

Innovatie is niet alleen iets is voor grote bedrijven. Juist kleine bedrijven hebben de flexibiliteit om te innoveren en in te springen op de kansen van vernieuwende producten en processen. Nu crowdfunding meer gemeengoed wordt, hebben kleine bedrijven ook de financiele mogelijkheid om te investeren in innovaties.

Laatst bijgewerkt: 
26-05-2014 10:09