Dag van de Sociale Innovatie

Het Slimste bedrijf van Nederland

MVO Nederland-partners Greenfox, Van Loon Elektrotechniek en &Samhoud uitgeroepen tot 'Het Slimste bedrijf van Nederland 2014'!

Op 5 november 2014 heeft de MKB Krachtcentrale voor de vijfde keer 'Het Slimste Bedrijf van Nederland' verkozen. De winnaars van de titel realiseren zowel financiële als sociale groei binnen hun bedrijf. Er is een grote diversiteit in de winnaars, zowel qua branches als bedrijfsgroottes.

Onder de winnaars zijn o.a. MVO Nederland-partners installatiebedrijf GreenFox, elektrotechnisch bedrijf Van Loon Elektrotechniek en zakelijk dienstverlener &Samhoud. MVO Nederland feliciteert haar partners met de mooie titel 'Het Slimste bedrijf van Nederland 2014'.

Lees hier meer over deze verkiezing.

Wilt u leren van de Slimste Bedrijven? Schuif aan bij de innovatietafel van Greenfox!

Op de Dag van de Sociale Innovatie kunt u in gesprek komen met de Slimste Bedrijven van Nederland. Zij zijn de paradepaardjes als het gaat om sociaal innoveren. Het Slimste Bedrijf Greenfox heeft nog plaats aan haar Innovatietafel in Den Haag. Mis deze unieke kans niet! Wilt u op 18 november aanschuiven? Neem dan contact op met innovatiemakelaar Michèle van de Craats via m.vandecraats@mvonederland.nl.

Laatst bijgewerkt: 
12-11-2014 17:15