Praktijkvoorbeeld

Aart van den Beukel, eerder eigenaar van koffie & bagel barretjes in Amsterdam, levert publieke toiletten aan de sloppenwijken van Accra, Ghana. Van het menselijk afval uit de toiletten wordt compost en biogas gemaakt met een biogascentrale. “Met het biogas leveren we vanaf volgend jaar stroom aan de locale energiemaatschappij. Daarmee is het businessmodel rond.” “Geld verdienen aan publieke...

Congres Gezonde Zorg

Over het Congres

Congres Gezonde Zorg
Van Nelle Fabriek - Rotterdam
4 december 2014
11.00-17.30u

#gezondezorg2014

Het Congres Gezonde Zorg is hét Congres waarbij duurzame gezondheid, Lef in Leiderschap en energie voor gezonde vernieuwing centraal zal staan. Het Congres wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd, in 2012 vond het 1e Congres plaats.

MVO Netwerk Zorg

Het Congres Gezonde Zorg is een initiatief van het MVO Netwerk Zorg. Zorginstellingen (care & cure) met een open mind voor duurzame vernieuwing ontmoeten in het MVO Netwerk Zorg elkaar, maar ook de koplopers in het duurzame bedrijfsleven die met innovatieve concepten en producten verduurzaming concreet kunnen maken. Al deze bedrijven en organisaties bij elkaar zorgen voor een draagvlak om sectorbreed de zorg te verduurzamen.

Laatst bijgewerkt: 
30-10-2014 11:45