Helpdesk

Praktijkvoorbeeld

“MVO is een voorwaarde voor een succesvol bedrijf.” Daarom deed A-ware Food Group mee aan de MVO Expeditie ISO 26000. Het leverde een Zelfverklaring ISO 26000 op en er werd een heldere focus bepaald: Aarde, Aandacht voor de samenleving, Samenwerking in de keten en Arbeidsklimaat. Daar gaan we in dit praktijkvoorbeeld op in.

Congres Gezonde Zorg

Helpdesk

Terugblik Congres Gezonde Zorg 2014

Foto's: Jan Willem Groen

Op donderdag 4 december 2014 vond het tweede Congres Gezonde Zorg plaats. Op deze pagina vindt u de presentaties, filmpjes, social mediaverslag en foto's.

Presentaties

We hebben de keynote-speakers en workshopleiders gevraagd of we hun presentaties online mogen delen. Van degenen die akkoord waren, vindt u hier de presentaties.

Twitter

Toch (of: Nog eens) het gevoel hebben dat u er live bij was? Misschien helpt ons Twitterverslag.

MVO Expeditie Duurzame Zorg

Acht koplopers presenteerden hun uitkomsten van de eerste MVO Expeditie Duurzame Zorg. Lees hier het persbericht. Of bekijk hier de film waarin u de ervaringen van de 8 koplopers hoort.

Innovatieve duurzame zorgkleding

De Zorgzame Bedrijfskleding van de toekomst werd met enthousiasme ontvangen. Lees het hier het persbericht. Dat dit onderwerp een breed publiek bereikt, blijkt wel uit de belangstelling in RTL Boulevard en op Radio1 - EenVandaag.

Foto's

Een fotoverslag van deze dag door Jan Willem Groen is te vinden op onze FlickR-pagina. Ziet u nog bekenden?

Was u erbij?

We horen graag uw mening en ervaringen. En was u er niet bij, maar wilt u toch reactie geven? Van harte welkom; hier kunt u ons vinden.

Klik door naar het MVO Netwerk Zorg >>

                                                 

Laatst bijgewerkt: 
20-07-2015 11:47