Expert

Praktijkvoorbeeld

Donderdag 17 juni lanceerde werkgeversorganisatie VNO-NCW samen met een aantal anderen NL Next Level, waarin onder meer bepleit wordt dat het volgende kabinet serieus werk gaat maken van de energietransitie. Koplopers die erbij aanwezig waren, knepen zichzelf in de arm om zeker te weten dat het geen droom was. Het ondernemend oplossen van maatschappelijke vraagstukken is de toekomst. Eén van de...

MVO Summer School 2012

8 augustus: Bedrijfsbezoek Arla Foods

Op 8 augustus werden de deelnemers van de MVO Summer School voor de vijfde sessie ontvangen bij Arla Foods B.V. te Nijkerk.

Arla Foods

“Natuurlijke zuivelproducten voor iedereen bereikbaar”, dat is de missie van Arla. Dit wil zeggen dat er een breed assortiment aan zuivel producten wordt aangeboden gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Arla is dan ook nummer acht in de wereld van zuivelbedrijven en de grootste speler op het gebied van biologische zuivel.

Arla en Duurzaamheid

Om duurzaamheid op een brede manier te implementeren in het bedrijf is de campagne ‘closer to nature’  bedacht, waarin vier basis thema's bepaald zijn; klimaat neutraal, terugdringen van verspilling, welzijn voor mens en dier en transparantie. Met behulp van zowel de MVO prestatieladder als ISO 26000 probeert Arla deze kernthema’s te implementeren. In het duurzaamheidverslag is opgenomen welke ambitieuze doelen er zijn gesteld en hoe ver Arla hiermee is.

Laatst bijgewerkt: 
29-07-2015 17:56