Partners en Netwerken

Maatwerk

Wilt u aan de slag met MVO of is het tijd voor een verdiepingsslag? Als partner van MVO Nederland helpen wij u graag verder. 

MVO kan voor elke organisatie een andere invulling hebben. Daarom leveren wij ook maatwerk; van coaching en incompany trainingen tot het begeleiden van stakeholderdialogen. Ook kunt u bij ons terecht voor lezingen en presentaties over MVO.

Bekijk hieronder een paar voorbeelden van maatwerk of neem contact op via v.vanmarle@mvonederland.nl. We gaan graag met u in gesprek over een passende oplossing.  De voorbeelden zijn ook opgenomen in een mooi overzicht. Lees meer (pdf).

Strategiesessie MVO-trends

Uw keuzes van vandaag bepalen het succes voor morgen. Bent u klaar voor de toekomst? Onze experts praten u bij over de laatste MVO-trends en helpen u met uw toekomstbestendige MVO-strategie. Lees meer (pdf)

MVO-meting

Met onze MVO-meting krijgt u in korte tijd een overzicht van uw huidige activiteiten, en weet u hoe u uw duurzaamheidsambities verder vorm kunt geven. Na de meting kent u de actuele kansen en risico's van uw MVO-beleid. Lees meer (pdf)

Materialiteitsanalyse

Welke MVO-issues zijn relevant voor u? Maak samen met ons een voorselectie van uw prioriteiten, zodat u goed voorbereid aan uw stakeholderdialoog begint en helder kunt rapporteren. Lees meer (pdf)

Stakeholderdialoog

Draagvlak voor uw MVO-beleid creëert u door in gesprek te gaan met stakeholders. Zij verwoorden maatschappelijke wensen en behoeften. Maar wie nodigt u uit en hoe begeleidt u zo’n traject? Wij denken met u mee. Lees meer (pdf)

Triple P Feedback

Welke kansen of verbeterpunten bevatten uw MVO-beleid en/of jaarverslag? Breng focus aan met de concrete feedback en praktische verbetertips van onze experts. Lees meer (pdf)

Transitiemanagement

Tijd om uw rol als duurzaamheids-professional naar een hoger plan te tillen? En om samen met andere MVO-managers te werken aan uw vaardigheden rondom transitie-management? Lees meer over de Expeditie voor MVO-managers.

Stakeholderdialoog over Waardecreatie

MVO Nederland kan u op meerdere manieren ondersteunen bij het inrichten en uitvoeren van uw stakeholderdialoog waarbinnen het proces van waardecreatie centraal staat. We bieden drie inhoudelijke opties en een mogelijkheid voor procesbegeleiding. Lees meer (pdf)

Presentaties

MVO Nederland houdt regelmatig presentaties voor bedrijven. Van de MVO-basics tot specifieke thema's zoals transparantie of circulaire economie. Heeft u een verzoek? Laat het ons weten via v.vanmarle@mvonederland.nl.

Laatst bijgewerkt: 
19-08-2016 11:45