Adres

Bisschopsweg 16
8462 TA ROTSTERGAAST
Nederland
0513 682 867
http://www.zuivelrijck.nl

Contactpersoon

Zuivelrijck

Over Zuivelrijck

Bio-zuivel voor duurzame koffie én cappuccino

Ondernemer René van der Veen van Zuivelrijck zag een paar jaar geleden kansen in het segment houdbare biologische zuivel. Hij introduceerde als eerste in Nederland biologische koffiemelk in cupjes. “De markt voor fair trade en biologische koffie maakte al jaren een opmars, maar biologische koffiemelk cupjes waren er niet”. De bio-koffiemelkcupjes met bijpassende rietsuikersticks worden inmiddels gebruikt op luchthavens, bij evenementen en in koffiebars en restaurants.

 

Het Zuivelrijck assortiment is ondertussen verder uitgebreid met biologische koffiemelk in flessen en halfvolle en volle houdbare bio-melk in pak. De biologische volle melk wordt veel door barista’s gebruikt voor het maken van cappuccino en andere latte art.

 

Nederlands landschap

De verpakkingen van Zuivelrijck laten een typisch Nederlands landschap zien, waarin je van bovenaf een kijkje kunt nemen in het fictieve ‘Zuivelrijck’. Je ziet de beroemde zwart bonte koeien grazen in een modernistisch landschap met reigers, eenden, slootjes en een heuse hooimijt. In 2012 heeft Zuivelrijck de internationale onderscheiding Pentawards gekregen voor het vernieuwende verpakkingsdesign van het biologische Zuivelrijck.

 

Social media

Op Twitter en Facebook is het laatste nieuws over Zuivelrijck te volgen:

https://twitter.com/Zuivelrijck

https://www.facebook.com/Zuivelrijck

Over Zuivelrijck

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10
Sector:

MVO activiteiten

..

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.